Back 2 School cu DEICHMANN

 advertising.ringier
.

Când vacanțele de vară sunt pe final și noul an școlar sau universitar se apropie, este timpul pentru sneakers noi! Descoperă în noile colecții DEICHMANN o mulțime de modele la prețuri extrem de avantajoase.

Tendința retro cool dă tonul, iar pantofii sport chuncky încântă atât următoarea generație, cât și iubitorii de stiluri cool cu ​​vibrațiile anilor 80 și 90, într-un  amestec de farmec retro și atracție modernă.

Pantofii sport din material textil sunt printre cei mai doriți, deoarece nu sunt doar potriviți pentru școală, ci și extrem de comozi de purtat toată ziua. 

Miss Sunshine. De la drumul spre școală la sportul preferat și joacă, toate  merg mai bine când porți o pereche de sneakers roz sau cu luminițe. Fetițele vor aprecia selecția de sneakers luminoși și inserțiile de glitter – în noua colecție vor găsi o mulțime de modele.

Un rucsac este esențial pentru a păstra hainele de schimb și rechizitele scolare, dar și pentru a completa ținuta de zi cu zi. Poți opta între varianta textilă încăpătoare sau, pentru domnișoare, un rucsac chic din piele ecologică, disponibil în diverse culori. 

 O pereche de cizme de ploaie din cauciuc moale nu poate lipsi de pe lista noastră de dorințe. Fie că își dorește o pereche imprimată cu personajele preferate, monocrome sau cu glitter, copilul tău va găsi cu siguranță varianta favorită la Deichmann. 

Descoperă noua colecție în magazinele Deichmann din țară și online, pe deichmann.com. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton