Belher a organizat un eveniment cu ocazia deschiderii primul magazin de peruci și extensii din păr natural, din Cluj-Napoca. Alina Ceușan a fost prezentă la Grand Openingul din Iulius Mall

 advertising.ringier
.

Cu ocazia inaugurării primului magazin de peruci și extensii din păr natural, din Cluj, Belher a organizat un eveniment la care au participat invitați de seamă din lumea modei, cunoscute figuri care și-au lăsat amprenta în sectorul frumuseții, între care celebrul blogger și influencer Alina Ceușan.

Marți, 11 octombrie, în incinta magazinului Belher, din centrul comercial Iulius Mall, a fost mare petrecere! La eveniment s-au împărțit cadouri, iar cei prezenți au avut ocazia să testez produsele și să le cunoască în persoană pe cele care au pus bazele unui business de succes în România. Mai mult decât atât, participanții au avut oportunitatea să afle în detaliu informații despre produsele premium din magazin: peruci și extensii din păr 100% natural, cozi din fibră sintetică, împletituri din păr, șuvițe glitter, bretoane atașabile, elastice din păr, peruci VIP și nu numai.

Cu ocazia petrecerii din noua locație, au fost acordate nu mai puțin de 30 de cadouri primilor vizitatori, indiferent dacă au achiziționat sau nu produse din magazin. Iubitorii perucilor au avut libertatea de a testa produsele și de a le achiziționat totodată la un preț redus, beneficiind de cele mai mari reduceri din an de 25%. Evenimentul a fost complet și a adus în fața vizitatorilor și invitaților momente de excepție, o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, de la care nu au lipsit muzica, gustările delicioase, paharele de șampanie, baloanele care au încununat designul spectaculos al magazinului și camerele de filmat. 

Evenimentul de deschidere a noii locații Belher din Iulius Mall Cluj-Napoca a celebrat frumusețea sub toate formele sale

Încă de foarte devreme, zeci de persoane s-au strâns în fața magazinului și au așteptat tăierea panglicii de către Sabina Stoica, co-fondatoarea Belher: Am început acum mai bine de zece ani. Am făcut acest business împreună cu sora mea și în acest timp am avut destul de multe provocări. După cum am observat din cererea clienților, Clujul este un oraș cu un potențial foarte mare de dezvoltare în business, după București', a spus acesta pentru postul local Via Cluj TV.

Toate persoanele care au trecut pragul magazinului Belher, la Grand Openingul de marți, de la ora 18.00, au avut șansa să studieze produsele, să testeze perucile, cozile și extensiile, dar au avut și libertatea de a se aranja în fața oglinzilor dreptunghiulare, înalte, care înconjoară locația în interior. 

Belher se bucură de expansiune și notorietate la noi în țară, fiind un brand fondant din nevoia de a oferi soluții practice tuturor persoanelor care se confruntă fie cu probleme ale părului, fie se află în căutarea schimbărilor de scurtă durată. 

Belher oferă, de asemenea, servicii similare cu cele ale unui coafor, iar cu ocazia evenimentului, tinerele aflate în căutarea soluțiilor simple și rapide, s-au putut informa cu privire la nevoile pe care le acoperă brandul. Astfel, în incinta magazinului, clientele pot solicita montarea perucilor și extensiilor, vopsire, coafare, tratamente cu Botox pentru păr, dar și Olaplex. Și nu în ultimul rând, Belher pune la dispoziție, în incinta magazinului, beauty advisors – persoane specializate, care să ghideze clientul către alegerea potrivită în funcție de necesități și preferințe. 

Evenimentul și-a închis porțile odată cu lăsarea nopții și a deschis astfel un nou capitol într-unul dintre cele mai mari și dezvoltate orașe din România, Cluj-Napoca. Magazinul oferă o varietate de produse distincte, aranjate pe categorii în fiecare locație și acoperă o plajă semnificativă de prețuri, astfel încât achiziția să fie aliniată preferințelor și bugetului. 

Brandul Belher este prezent pe piața din România cu produse realizate la cele mai înalte standarde. Puteți consulta lista chiar aici https://www.belher.ro/.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton