Belher, magazinul de peruci și extensii, dă start campaniei “Love is in the Hair”!  Reduceri de 50% la al doilea produs achiziționat. Sărbătorește luna iubirii cu Belher

 advertising.ringier
.

Luna dragostei aduce surprize pentru iubitoarele perucilor și extensiilor! Belher a dat startul reducerilor de Valentines Day la toate produsele disponibile atât pe site, cât și în magazinele fizice. Clientele sunt invitate să descopere în cadrul campaniei Love is in the Hair' universul multicolor și elegant al celor mai îndrăgite produse de pe piață. 

Belher sărbătorește dragostea alături de tine de Valentines Day și te cheamă să intri în lumea emoțiilor într-o lună în care cadourile sunt un limbaj al iubirii. Prin campania Love is in the Hair', clientele au ocazia să-și achiziționeze la reducere produsele de calitate certificată oferite atât pe site-ul www.belher.ro, cât și în magazinele fizice din București (Băneasa Shopping City și Bd. Pache Protopopescu), Cluj-Napoca (Iulius Mall) și Constanța (City Park Constanța).

Campania Belher Love is in the Hair' de Valentines Day – Reducere de 50% la al doilea produs, până pe 28 februarie 2023

Campania Love is in the Hair' de Valentines Day este cadoul perfect pentru iubitoarele de peruci și extensii. Până pe 28 februarie 2023, clientele beneficiază de 50% reducere la cel de-al doilea produs achiziționat atât online, cât și din toate magazinele din țară. Reducerea se aplică  produsului cu valoarea mai mică. Campania  Love is in the Hair' de Valentines Day este valabilă atât online, cât și în locațiile din București, Cluj, Constanta, în limita stocului disponibil.

Magazinul de peruci și extensii Belher oferă o plajă largă de produse, precum peruci din par natural 100% și peruci din fibră sintetică, extensii din păr natural 100% (natural Remy), cozi din fibră sintetică, împletituri din păr, șuvițe glitter, bretoane atașabile, elastice din păr, peruci VIP și nu numai.

În magazinele Bleher din Cluj-Napoca și Constanța, clientele își pot monta gratuit extensiile la Beauty Bars. Campania este valabilă până pe 28 februarie 2023

În plus, în magazinele Bleher din Cluj-Napoca (Iulius Mall) și Constanța (City Park Constanța), clientele vor beneficia, pe lângă reducerea din cadrul campaniei de Valentines Day, și de posibilitatea de a-și monta gratuit extensiile achiziționate din locație, până pe 28 februarie. Totodată, se pot bucura de sfaturi personalizate din partea stiliștilor experți în domeniu, la Beauty Bars.

Belher Beauty Bar oferă servicii similare cu cele ale unui salon de înfrumusețare. Astfel, persoanele aflate în căutarea soluțiilor simple și rapide pot apela la ajutorul specialiștilor pentru montarea gratuită a extensiilor, în cadrul campaniei. 

La Bleher, vrem să ne asigurăm că arăți și te simți extraordinar în fiecare zi! Cu reducerea de 50% la al doilea produs și posibilitatea de montare gratuită a extensiilor în Constanța și Cluj-Napoca, poți arăta splendid, în timp ce economisești și te bucuri de produse de calitate superioară!' – Belher. 

Găsirea perucii potrivite poate fi o provocare, de aceea, Belher pune la dispoziție clientelor un serviciu care vine în avantajul lor prin sfaturi personalizate de la beauty advisors, care le vor ghida către alegerea potrivită în funcție de necesități și preferințe, dar și a indicilor precum forma feței, tonurile pielii și stilul de viață. 

Belher oferă o experiență completă în materie de beauty, astfel că, în orice moment al anului, clientele pot solicita la fiecare vizită în magazinele fizice montarea perucilor și extensiilor, vopsire, coafare, tratamente cu Botox pentru păr, dar și Olaplex. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton