Betty Salam, fiica celebrului cântăreț Florin Salam, protagonista unui spot publicitar, în calitate de pacientă a medicului chirurg Pascal Dameh

 advertising.ringier
.

Betty Salam, fiica cunoscutului manelist din România Florin Salam, este protagonista unui spot publicitar care prezintă evoluția operației de implant mamar a vedetei. Aceasta a fost filmată încă de la procesul de selecție a medicului estetician, până la rezultatul final. Vedeta apare în ultimele cadre într-o bustieră medicală, iar rezultatul este de departe remarcabil.  

Artista este una dintre cele mai vizibile figuri din lumea showbiz-ului autohton, care a ales în urma unei cercetări aprofundate medicul care urma să-i transforme „expresia' particulară a trupului. Chirurgia estetică a sânului este un domeniu complex și dinamic, care necesită în mod constant învățarea noilor proceduri din domeniu, aspect deja bine pus la punct de către medicul Pascal Dameh, care a făcut numeroase studii și continuă dezvoltarea în domeniu, preluând tehnici aplicate în SUA și Brazilia.

Fiind printre primii chirurgi care au adus noi tehnici de minimizare a cicatricilor în urma intervenției de implant mamar și mastopexie, acesta a fost alegerea numărul 1 a vedetei, care în urma sarcinii a trecut prin transformări majore. Betty Salam a explicat în numeroasele sale apariții în spațiul public necesitatea operației și s-a deschis publicului povestind procesul său înainte și după operație, inclusiv perioada de recuperare din cadrul intervenției chirurgicale.

Betty Salam s-a recuperat complet la șase luni după operația de implant mamar și mastopexie. Videoclipul prezintă evoluția vedetei în urma intervenției estetice

Prin intermediul rețelelor de socializare, medicul care s-a ocupat de fiica artistului Florin Salam a distribuit un videoclip care prezintă traseul pacientei sale de la primul pas în cabinet, până la vizita care confirmă reușita operației.

Betty Salam (Vișănescu) a făcut public procesul său, împărtășind comunității sale toate detaliile privind intervenția chirurgicală prin care a trecut. Decizia pe care vedeta a luat-o a ajutat-o să-și recapete încredere în sine și să meargă în această călătorie a redescoperirii de sine alături de un medic care i-a îndeplinit așteptările și a ajutat-o să înțeleagă responsabil și asumat fiecare aspect.

Vedeta a luat parte la spotul publicitar, apărând în diferite ipostaze care ilustrează emoțiile și etapele prin care a trecut pe parcursul intervenției estetice. Potrivit medicului Pascal Dameh, cu mult înainte ca vedeta să ia decizia de a se opera, a fost pregătită pentru ceea ce urmează, doctorul împărtășindu-i din experiența sa întregul proces la care urma să fie supusă.

„Meseria de medic este totodată despre empatie, atenție și sprijin! Am văzut astăzi în Betty o femeie care știe că este frumoasă, care știe că limitele există doar pentru a fi depășite, am citit în privirea sa responsabilitatea și, între toate, un zâmbet care confirmă că i-am îndeplinit așteptările. Alegerile inspirate duc la rezultatele așteptate! Alege să devii o prioritate!', a spus Dr. Pascal Dameh.

Dr. Pascal Dameh este medic specialist în chirurgia plastică și estetică, trainer și speaker internațional, cu o experiență vastă. El s-a făcut remarcat la scară largă datorită tehnicilor estetice și a pregătirii sale profesionale la nivel superior. Dr. Pascal Dameh poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa Bulevardul Primăverii 19, Sector 1, București. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton