Brad Pitt va juca într-un film inspirat de seria Mad Max

 advertising.ringier
.

Se anunță un nou film de mare succes creat exclusiv pentru streaming online. De această dată, Brad Pitt este în centrul atenției, căci va apărea într-un film inspirat de celebra serie Mad Max. 

Actorul cu îndelungată experiență în producția de filme de top la Hollywood a acceptat așadar propunerea Netflix pentru o producție exclusivă. Noul film se va numi Desolation Run și va fi regizat de David Michôd.

Canalul de video streaming online prezent și în România investește permanent în astfel de producții exclusive și tot mai des reușește să implice în proiecte actori de top. La finalul anului 2021, s-a lansat spre exemplu Don’t Look Up (Nu priviți în sus), un film de mare succes cu Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence și Ariana Grande. 

La capitolul reprezentat de seriale, chiar anul acesta cei de la Netflix au punctat o premieră deosebită: Fubar, primul serial din cariera actorului Arnold Schwarzenegger, fostul Guvernator al statului american California.

Mad Max – filme și jocuri

Seria Mad Max a început în anul 1979 prin lansarea filmului cu acest nume. Au urmat Mad Max 2 în anul 1981 și Mad Max Beyond Thunderdome în anul 1985. Abia 30 de ani mai târziu, în anul 2015, franciza a fost reluată cu filmul Mad Max: Drumul furiei. Este așteptată în viitor lansarea unui alt film al seriei – Mad Max: The Wasteland. De asemenea, anul viitor se va putea viziona australian de aventură post-apocaliptică Furiosa, spin-off de tip  prequel pentru filmul din anul 2015.

Franciza Mad Max cuprinde și jocuri video precum cel lansat în contextul filmului Mad Max: Drumul furiei. Jocul este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows și macOS și este extrem de apreciat. Pe de altă parte, fanii jocurilor de casino online au la dispoziție slotul Mad Max Fury Road dezvoltat de Section 8 Studio, care preia de asemenea stilul universului consacrat în seria de filme Mad Max.

Ce informații există despre filmul Desolation Run

Brad Pitt a jucat de-a lungul timpului în multe filme de acțiune, iar stilul Mad Max pare să i se potrivească foarte bine. Acțiunea din noul film Desolation Run este proiectată într-o lume post-apocaliptică în care rătăcitorul singuratic Ryan Creed, interpretat de actorul Brad Pitt, încearcă să supraviețuiască în confruntarea cu războinici fără milă. El face echipă cu Elara în acest lungmetraj de acțiune care se așteaptă să atragă audiențe de top pe canalul de streaming. 

Intriga reia astfel teme din seria de filme Mad Max și din alte producții post-apocaliptice precum Waterworld și The Book of Eli. Nu au fost anunțate până acum alte detalii legate de distribuție, dar este foarte probabil să apară curând mai multe informații care să țină publicul aproape. Ulterior, pe măsură ce filmările avansează, ne putem aștepta chiar la unul sau mai multe trailer-uri.

Colaborarea dintre Brad Pitt și regizorul australian David Michôd ajunge astfel la al treilea episod. Cei doi au lucrat împreună la satira de război War Machine din 2017 și pentru epopeea istorică The King din 2019. 

Brad Pitt a jucat în primul film, iar în cel de-al doilea s-a implicat în calitate de producător. Pentru că aceste filme au fost primite cu laude în lumea cinematografică, există desigur așteptări înalte pentru noul film Desolation Run cu duo-ul Brad Pitt – David Michôd în prim-plan.

Trebuie subliniat faptul că viitoarea producție Desolation Run nu este în mod oficial inclusă în franciza Mad Max, însă asemănările sunt evidente – cadru post-apocaliptic, peisaj deșertic, război pentru supraviețuire. 

Actor legendar, o carieră extrem de densă

Brad Pitt, care pe 18 decembrie 2023 va împlini 60 de ani, are deja experiență în această categorie de filme. Primul film SF apocaliptic în care a jucat Brad Pitt a fost Ziua Z: Apocalipsa, din anul 2013. Atunci, actorul american a interpretat un personaj implicat direct într-o lume în plină schimbare, care se confruntă cu o criză de tip apocalipsă zombie. 

Anterior, Brad Pitt s-a consacrat în filme de diverse tipuri, printre care Fight Club: Sala de lupte (1999), Interviu cu un vampir (1994), Şapte ani în Tibet (1997), Cândva, pe aici, trecea un râu (1992), Armata celor 12 maimuțe (1995), Ticăloşi fără glorie (2009), Întâlnire cu Joe Black (1998), Troia (2004), Strania poveste a lui Benjamin Button (2008), Se7en (1995), Domnul şi doamna Smith (2005).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton