Bucură-te de o rutină perfectă de îngrijire a pielii cu FOREO!

 advertising.ringier
.

O rutină de self-care complexă aduce cu sine oboseală și un consum mare de resurse, durând la fel de mult precum un antrenament intens la sală. Însă, datorită tehnologiei de ultimă oră, FOREO a reușit să elaboreze o rutină care îți va oferi pielea perfectă, fără a petrece ore în șir în baie sau într-un salon cosmetic.

În 2023, FOREO își celebrează cea de-a 10-a aniversare prin lansarea unei rutine suedeze de îngrijire revoluționare, care  se concentrează pe ideea de frumusețe naturală și piele sănătoasă. Aceasta se bazează pe 3 pași și jumătate, aducând rezultate de invidiat. 

Primul pas începe cu LUNA 4 și durează 1 minut. Dispozitivul îndepărtează impuritățile din straturile profunde ale pielii prin pulsațiile T-Sonic și punctele de contact din silicon. Printre avantajele principale, LUNA 4 îndepărtează 99% din murdărie, ulei și reziduuri de machiaj și este de 35 de ori mai igienic decât pensulele cu peri de nailon. 

După aceea, te poti bucura de un lifting în doar 2 minute cu BEAR, primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA. BEAR îmbunătățește vizibil semnele de îmbătrânire și antrenează cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Totodată, folosind microcurent și pulsații T-Sonic, dispozitivul oferă un conturul al feței superb. 

Cel de-al treilea pas are la bază beneficiile UFO 2. Acest dispozitiv crește nivelul de hidratare cu 126% în doar 2 minute, păstrând efectul până la 6 ore. Mai mult de atât, UFO 2 dispune de o combinație de termoterapie, crioterapie, terapie cu lumină LED și masaj T-Sonic, care utilizată în tandem cu măștile faciale FOREO oferă rezultate de neegalat.

În final, pasul care face diferența are în prim-plan ISSA 3 – o periuță de dinți 4-în-1 pentru îngrijire orală generală. Aceasta este prima periuță de dinți din silicon de calitate medicală, cu peri PBT și un cap de perie hibrid. Mai mult de atât, sensibilitatea și liniile de retragere devin simple mituri atunci când folosești ISSA 3, deoarece aceasta nu este abrazivă pe gingii. În plus, partea din spate a capului de periere flexibilă este proiectată cu creste concentrice pentru a curăța limba și obrajii. Dispozitivul este ușor de curățat, se usucă rapid și nu este poros pentru a preveni acumularea de bacterii.

FOREO deține cu mândrie o rutină de frumusețe suedeză care este orientată spre promovarea unui aspect impecabil și sănătos al pielii. Dacă îți dorești să descoperi toate beneficiile acesteia, vizitează notino.ro și achiziționează produsele FOREO!

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skintech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? Un tratament facial complet care durează doar 5 minute, oferind rezultate la nivel de spa în 3 pași simpli. Începe cu LUNA 4 pentru o curățarea facială de 1 minut, urmată de 2 minute în care UFO 2 infuzează ingredientele active ale măștilor în cele mai profunde straturi ale pielii și finalizează cu BEAR, cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume, pentru o tonifiere a feței de vis! Bine ai venit în lumea FOREO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton