Cadouri pentru o viață, din partea părinților pentru tinerii căsătoriți

 advertising.ringier
.

Momentul plin de emoție se apropie, urmează să mergi la nunta propriului copil. Timpul s-a scurs atât de repede, parcă ieri era un mic școlar. Vrei să-ți exprimi emoțiile în cel mai frumos mod posibil și să marchezi acest moment făcând un dar deosebit, care să fie util și plăcut.

Iată cele mai bune idei de cadouri pe care le pot face părinții la nunta copiilor

  • Cadouri de casă nouă'

Cele mai multe tinere cupluri reușesc să se mute în casă nouă, odată ce fac marele pas. Acest lucru este realizabil de cele mai multe ori cu ajutorul părinților, însă unii tineri își achiziționează propriul cămin prin forțe proprii. Având în vedere toate acestea, un cadou de casă nouă din partea celor dragi este binevenit.

Un obiect de mobilier deosebit se încadrează cu siguranță în noua locuință. Ca părinte, sigur știi ce anume au nevoie copiii și atunci te poți orienta spre ceva care să completeze decorul casei lor. Dacă vrei ceva care să dureze o viață, alege din gama variată de biblioteci din lemn masiv de pe site-ul mobilasimex.ro.  Tinerii căsătoriți vor fi încântați și îi vor găsi cu siguranță utilitate, vor putea așeza pe rafturile bibliotecii obiecte dragi sau fotografii, tablouri, cărțile preferate etc. Alte obiecte de mobilier binevenite ar putea fi: masă cu scaune, pentru întâlniri plăcute în familie sau cu prietenii, șifonier pentru organizarea lucrurilor, pat dacă nu este încă achiziționat. Pentru pat, întotdeauna este nevoie de încă o lenjerie, potrivită ca și dimensiune, de bună calitate și în culori asortate, deci iată încă o idee bună de cadou.

Dacă te gândești la un obiect ornamental drept cadou, opțiunile sunt numeroase: figurine sau lămpi personalizate, tablouri, rame foto, covoare etc.

Electrocasnicele reprezintă un must have' al familiilor din zilele noastre, așadar contribuie și tu la completarea lucrurilor necesare din gospodărie: frigider, mașină de spălat, robot de bucătărie, aspirator etc.

  • O excursie sau chiar Luna de Miere

După marele eveniment, emoțiile plăcute trebuie să fie prezente în viața tinerilor căsătoriți cu ajutorul unei excursii, pentru crearea unor amintiri minunate. Luna de miere își are locul său binemeritat, așadar oferă tânărului cuplu o experiență de neuitat. Află din timp, prin intermediul unor discuții relaxate, care sunt locurile pe care visează să le viziteze. Nu rămâne decât să cauți cea mai bună ofertă și să faci un cadou special.

  • Bijuterii

Bijuteriile din metale prețioase pot fi transmise din generație în generație și atunci devin inestimabile. Fie că alegi să oferi copiilor bijuterii de familie, fie că alegi ceva modern, personalizat, cu siguranță că aceștia vor fi încântați.

  • O compilație de fotografii

Caută cele mai frumoase frumoase fotografii, de la nașterea copiilor până în prezent și vei uimi cu un cadou extraordinar. Pozele pot fi prezentate într-un album deosebit sau cu ajutorul unui videoproiector, chiar în ziua nunții.

Așadar, bucură-te alături de copii de cel mai frumos eveniment și arată-le cât sunt de importanți! Râdeți și plângeți de bucurie împreună, arătați-vă apreciere, asigurați-i 

că le veți fi alături de câte ori vor avea nevoie, impresionați-i o dată în plus cu cel mai frumos cadou! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton