Cadourile pot fi experiențe în sine: top 4 categorii din care să alegi

 advertising.ringier
.

Plăcerea de a face cadouri este pentru unii dintre noi reală și complet sinceră. Ne gândim la cei dragi, suntem conștienți că le intuim foarte bine gusturile, dar ne pierdem în prea multe gânduri și analize. Astfel, ne trezim cu două zile înainte de aniversare că nu avem un cadou. 

Tocmai de aceea este bine să planificăm din timp și să fim siguri de gusturile persoanei care primește cadoul. Odată acest aspect rezolvat, procesul devine floare la ureche. Iată câteva idei de categorii din care să te poți inspira pentru un cadou minunat.

Arome

Pe cât de complicată poate fi o astfel de alegere, pe atât de important este să cunoști exact gusturile sărbătoritului sau sărbătoritei. Îți va fi de folos și informația referitoare la cantitatea și tipul parfumurilor pe care le are. În cazul unei femei, evită o aromă comună și optează pentru ceva mai special, cum este, de exemplu, Portrait of a Lady dacă știi că va îndrăgi aromele de trandafir și notele orientale.

Capitolul aromelor este, însă, mai extins și poate să ajungă și la parfumurile de cameră sau orice alte instrumente de difuzare a parfumului. Poți jongla între un parfum de cameră clasic și o fântână de fum în cascadă backflow sau poți alterna o apă de parfum cu un spray de corp și un difuzor de aromaterapie (nu uita să incluzi și uleiuri esențiale naturale).

Momente

Se spune că experiențele prin care trecem sunt cele din care învățăm cel mai mult. Tocmai de aceea, dacă știi că un astfel de cadou s-ar potrivi cuiva, nu ezita. Putem vorbi de mai multe categorii, pornind de la o zi la spa, dedicată relaxării, și ajungând până la explorarea unui oraș necunoscut într-un city break.

Poți să alegi și varianta unei experiențe culinare, într-un loc nou pentru sărbătoritul în cauză, sau îi poți oferi bilete la un eveniment business la care regretă că nu a ajuns data trecută. În funcție de preferințe, te poți gândi la bilete la teatru sau la operă sau, de ce nu, un abonament la cursuri de înot. 

Decorațiuni

Gusturile nu se discută, dar obiectele se pot oferi cadou. Zona decorațiunilor este extrem de amplă și s-ar putea să fie o salvare excelentă când inspirația ta este la cote cam joase. 

În funcție de deschiderea la schimbare a persoanei aniversate, poți porni de la mici obiecte decorative, simple, în armonie cu paleta cromatică a casei (poate o vază) și poți ajunge până la tablouri sau mici piese de mobilier despre care știi sigur că proprietarul și le dorește. 

Poți, de ce nu, să îți muți perspectiva și în exteriorul casei, pentru că și aici sunt multe lucruri la care te-ai putea gândi. S-ar potrivi o instalație luminoasă pentru terasă sau mici lămpi solare decorative pentru grădină. Te poți gândi la o plantă de exterior, care să nu aibă nevoie de foarte multă atenție sau chiar un balansoar pentru clipele de liniște în familie. Pernuțele decorative și ornamentele de exterior sunt și ele o pată de culoare acolo unde există loc disponibil pentru ele.

Obiecte cu semnificații speciale

Cu cât cunoști mai mult persoana căreia urmează să-i faci un cadou, cu atât este mai ușor să te îndrepți către obiectele personalizate și cu o semnificație aparte. Pot fi obiecte decorative, canvasuri făcute pe comandă cu un portret de familie sau obiecte semnificative pentru alte culturi, care aduc în casă o energie potrivită.

Nu sunt de înlăturat nici obiectele handmade, iar dacă te pricepi chiar tu la a confecționa ceva, nu te sfii să faci din munca ta un cadou cu adevărat valoros. Desigur, dacă te pricepi la organizare și nu este deja ceva stabilit, poți pune pe roate chiar și o petrecere surpriză pentru cineva drag, tocmai pentru că momentele speciale nu ar trebui să rămână necelebrate.

Aniversările merită sărbătorite ca la carte. Cadourile sunt parte integrantă a acestor momente frumoase. Totuși, dacă îți vine pur și simplu ideea unui cadou, alege să îl dăruiești, chiar dacă nu există o ocazie anume. O astfel de motivație poate fi o surpriză mult mai mare decât atunci când este așteptat. 

Acest lucru denotă că te-ai gândit la cel ce primește cadoul și ai investit energia într-o astfel de surpriză. Așteptările vor fi mai ridicate atunci când va trebui să iei un cadou pentru o aniversare, dar suntem siguri că vei relua acest articol și vei face față cu brio provocării. 

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton