Care este secretul blondului perfect, de la Olga Barcari, hairstylist de renume, apreciat pentru tehnicile unice

 Advertorial
.

OlgaBarcari a cochetat cu teatrul și muzica, dar și-a urmat pasiunea pentru frumos și s-a dedicat complet industriei de hairstyling, unde a reușit să creeze un fenomen în materie de păr blond, dar și tehnici unice.

A început să lucreze ca hairstylist de la vârsta de 17 ani, dar fără să își imagineze că va face carieră din asta. 

„Au trecut 20 de ani de când fac asta fără întrerupere. În toți acești ani, peste 99% dintre clientele mele au plecat zâmbind de pe scaunul meu, iar acest lucru ma umple de energie pozitivă.'

Totul a pornit, mai degrabă, din nevoie, dar pasiunea și dorința de a fi cea mai bună au propulsat-o în topul celor mai apreciați stiliști în domeniul părului. S-a mutat în România în urmă cu 15 ani, a studiat, a experimentat și aici și-a dezvoltat propriul business…unul de foarte mare succes. 

„Mă pasionează schimbarea și modul în care ajustările, fie ele și mici, ne pot transforma complet. Aspectul părului te poate face să te simți mai frumoasă, mai tânără, mai încrezătoare, mai sigură pe tine. Un păr frumos și sănătos te ajută să tranformi o zi urâtă într-una bună.', spune Olga Barcari.

Dacă aveți de gând să vă schimbați look-ul, Olga vine cu recomandarile potrivite.

Blondul este la putere. Se poartă culori  calde, nuanțe de peach, rose sau perlate. Mie asta îmi cer clientele. Și evident balayage. Eu lucrez cu tehnica balayagelui tridimensional, iar rezultatele sunt spectaculoase. Însă, se poartă și cum simțiți voi să faceți schimbarea. Totul ține de la completarea fizic, psihic.'

Olga știe secretul blondului perfect, iar pe mâna ei s-au lăsat, de-a lungul timpului, cele mai frumoase femei din România. 

Clientele care îmi pășesc pragul salonului au încredere în mine și mă aleg pentru că eu chiar am grijă de părul lor. Dar, indiferent cine stă pe scaun în fața mea, eu dau tot ce pot pentru ca rezultatul final să fie cel pe care persoana respectivă și l-a imaginat. Mai mult decât atât, ele pleacă și cu o consiliere de îngrijire după vopsit, dar și rutina permanentă de a avea un păr sănătos.'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton