Care sunt avantajele călătoriei cu autocarul în afara țării?

 advertising.ringier
.

Când suntem întrebați despre hobby-urile și pasiunile noastre, multora dintre noi ne scapă automat de pe buze cuvântul călătorie. Pentru mulți poate fi vorba despre pasiunea pentru a descoperi tot ce are fiecare cultură mai frumos de oferit, în timp ce pentru alții este vorba despre persoanele care, de voie, de nevoie sunt forțate de împrejurări (de exemplu, job) să călătorească. 

Fie că este vorba despre plăcere sau business, cel mai probabil fiecare categorie poate cădea de acord asupra faptului că nu este o activitate ieftină sau avantajoasă din punct de vedere financiar. Din acest motiv, probabil că nu doar o dată ai scanat cu grijă calendarul și zecile de oferte ale companiilor aeriene pentru a găsi cea mai avantajoasă zi și ofertă pentru deplasarea ta.

Dacă planifici curând o excursie în afara țării și cauți modalități de a-ți salva cât de cât bugetul, îți propunem să iei în considerare ca soluție de transport călătoria cu autocarul.

Tarifele sunt mult mai mici față de tren și avion

Cu toate că trenul este o alternativă interesantă pentru călătoriile în afara țării, care oferă peisaje superbe și un plus de confort, prețul pentru această modalitate poate întrece de cele mai multe ori tarifele pentru zboruri chiar și cu până la de 3-4 ori mai mult. În plus, dacă plănuiești un scurt citybreak sau ai nevoie să ajungi rapid la destinație, trebuie să ai în vedere faptul că o astfel de călătorie se poate întinde pe câteva zeci de ore sau chiar zile, în funcție de destinația aleasă.

În ceea ce privește avionul, cu toate că este soluția preferată de mulți pentru călătorii, pentru eficiență, rapiditate și comoditate, toate aceste beneficii vin la pachet cu un preț pe măsură. Chiar dacă ai norocul să găsești oferte cu zboruri ieftine, de cele mai multe ori acestea sunt operate de companiile low-cost, care percep taxe suplimentare pentru bagaje, lăsându-te în final doar cu impresia unei oferte avantajoase. 

Punând în balanță aceste aspecte, din ce în ce mai multe persoane se reorientează către diferite firme de transport persoane internațional, având de asemenea mai multe beneficii.

Autocarele te pot lăsa și la destinația dorită, nu doar la cele mai apropiate stații

Pentru călătoria avionul un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este că trebuie să rezervi un serviciu suplimentar de transfer de la aeroport. În funcție de destinație și distanța aeroportului față de oraș, atât prețurile, cât și modalitatea de transport vor fi extrem de diferite. De exemplu, vei putea beneficia de transport cu autobuzul, trenul sau mașina, opțiuni care pot implica mai multă planificare și mai multe șanse de a te încurca.

Autocarele pot prelua clienții din mai multe stații din diferite orașe, iar multe dintre acestea oferă chiar opțiunea de transport persoane de la adresă la adresă, oferindu-ți posibilitatea de a porni călătoria chiar din cel mai apropiat punct de locuința ta.  

Călătoria cu autocarul în afara țării este opțiunea preferată de multe persoane care preferă să ajungă direct la destinație, fără a fi nevoiți să caute (și să riște chiar să se rătăcească) în drumul către principalele atracții din orașul pe care plănuiesc să îl viziteze. În acest sens, companiile de transport oferă mai multe stații în fiecare oraș, amplasate strategic în jurul punctelor principale de atracție, pentru ca tu să îți poți începe vacanța fără bătăi de cap. În plus, transportul terestru în Europa este extrem de eficientizat, în special prin aderarea mai multor state la spațiul Schengen, lucru care oferă libertate de mișcare, fără a impune verificări suplimentare în mai multe puncte de trecere a frontierei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton