Carrefour și Bringo reunesc românii aflați departe de casă prin „Pachetul cu Dor” 

 advertising.ringier
.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Carrefour România și Bringo îi aduc mai aproape pe românii de pretutindeni. Astfel, a apărut „Pachetul cu Dor', pe care atât românii din țară, cât și cei aflați în străinătate, care își petrec sărbătorile departe de casă, îl pot face cadou celor dragi aflați pe teritoriul României. „Pachetul cu Dor' își propune să readucă împreună familiile în pragul sărbătorilor și să rupă bariera granițelor fizice.

Campania, lansată la concertul Andrei Măruță, Brand Ambassador Carrefour România, din Stuttgart de pe 6 aprilie, este valabilă în perioada 6 aprilie – 8 mai, iar retailerul francez le oferă tuturor utilizatorilor cu un cont activ în aplicația Bringo acces la o gamă exclusivă de produse atent selectate pentru a completa perfect masa de Paști. „Pachetul cu Dor' propune un pairing inedit de vin și brânză românești din programele Deschidem Vinul Românesc și Poftim Brânză Românească, acompaniate de un cozonac din gama proprie Carrefour, Drag de România. Astfel, românii de pretutindeni se bucură de o gamă largă de produse în secțiunea dedicată pentru a crea pachetul perfect pentru persoanele de acasă de care le este dor. 

„Pachetul cu Dor' poate ajunge la cei dragi altfel: 

  1. Descarci aplicația Bringo din Google Play, App Store sau App Gallery și îți creezi un cont
  2. Introduci adresa destinatarului din România
  3. Intri în Carrefour hipermarket și cauți promoția Pachet cu Dor, unde vei putea accesa lista cu produsele disponibile
  4. Selectezi cel puțin câte un produs din fiecare categorie – vin, brânză, cozonac sau cornulețe – pentru a completa Pachetul cu Dor și alegi o pungă de cadou
  5. Introduci codul „ANDRA' în secțiunea „voucher' la plasarea comenzii și beneficiezi de transport gratuit.
  6. Bonus, Carrefour oferă suplimentar o reducere de 10 lei/comandă.
  7. Personal shopperii Bringo vor ridica apoi produsele din magazinele Carrefour și vor livra cadoul către persoana dragă ție

Campania este disponibilă în orașele în care este prezent Bringo cu magazinele Carrefour hipermarket. Lista orașelor cu acoperire Bringo poate fi accesată aici: https://pachetulcudor.carrd.co/#orase

În cazul în care un produs nu este disponibil, acesta va fi înlocuit cu unul similar.

Ce conține „Pachetul cu Dor'?

Vin – Caii de la Letea Geneza, Fetească Neagră și Oaky Chardonnay,  Aurelia Vișinescu Distinct Cabernet Sauvignon, Fetească Albă și Tămâioasă Românească, rose –  toate incluse în programul Deschidem Vinul Românesc disponibil exclusiv la Carrefour –  fac parte dintr-o gamă de vinuri multimedaliate la concursuri internaționale. Programul inițiat în 2019 are misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului, cu o selecție de peste 200 de etichete, dintre care unele sunt vândute exclusiv în Carrefour la nivel național.

Brânză – Selecția de brânzeturi artizanale face parte din cel mai nou program Carrefour, Poftim Brânză Românească. Împreună cu experți locali, Carrefour identifică producători din întreaga țară, acordă expertiză tehnică, dar și suport pentru ca ei să aibă acces în retailul modern. Totodată, programul sprijină fermierii români prin cauzele deschise în Act for Good și le oferă clienților o selecție bogată de brânzeturi românești unice, maturate și cu mucegai, toate create cu ingrediente locale de cea mai bună calitate.

Cozonac – Cu vișine sau tradițional, cozonacul Drag de România nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Încă de la începuturi, gama Drag de România și-a propus să traducă o paletă extinsă de gusturi autentice românești și produse de nișă într-o formă accesibilă, facilitând accesul la o sortimentație diversă de produse locale.  

Mai multe detalii despre „Pachetul cu Dor' se regăsesc aici – Pachetul cu DOR.  

Carrefour promovează produsele românești la masa de Paște

Ca în fiecare an, Carrefour susține tradițiile asociate sărbătorilor de Paști, colaborarea cu Bringo, prima platformă românească de personal shopping, reprezentând un liant între românii din diaspora, dar și din țară, și familiile sau prietenii cărora nu reușesc să le treacă pragul de sărbători anul acesta. Astfel, chiar dacă distanța fizică îi împiedică adesea să fie alături în perioada sărbătorilor, „Pachetul cu Dor' reprezintă un gest de iubire și apreciere pe care oricine îl poate face. Acesta conține un mix perfect de produse românești din programele și mărcile proprii Carrefour, totul conceput pentru ca românii să surprindă pe cineva drag.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton