Cartea anului 2023 în bibliotecile publice din New York: Dispariția lui Molly Clarke

 advertising.ringier
.

Sursa: https://www.freepik.com/free-photo/portrait-woman-reading-book_11195242.htm 

Când ai citit ultima dată o carte thriller care să îți dea fiori? Dacă nu îți aduci aminte, atunci sigur îți va plăcea următoarea recomandare: cartea „Dispariția lui Molly Clarke”, volum desemnat drept cel mai bun din acest an de către bibliotecile publice din New York. Promitem că te va ține cu sufletul la gură și vei vrea să o parcurgi rapid pentru a desluși misterul din spatele lui Molly Clarke. Înainte să-ți oferim o scurtă prezentare a cărții, să-ți spune și câteva detalii despre autoare.

Wendy Walker este una dintre scriitoarele americane foarte populare și a fost recunoscută pentru romanele sale captivante, ce aparțin genului thriller psihologic. Printre cele mai cunoscute cărți se numără „Cu o noapte înainte”, un bestseller internațional care a atras milioane de cititori din lumea întreagă. Walker dă viață unor personaje realiste și creează situații încărcate de suspans. Abilitatea ei de a construi povești care prind cititorii de la început până la sfârșit, lăsându-i cu întrebări provocatoare, este remarcabilă. Fiecare roman semnat de Wendy Walker reconfirmă talentul său deosebit în arta narativă și psihologică, câștigându-și aprecierea și un public extins în lumea literaturii contemporane.

„Un thriller psihologic claustrofobic ce provoacă anxietate și te va ține treaz mult după ora ta obișnuită de culcare. Cartea cercetează relațiile complexe dintre mame și fiice prin intermediul unor personaje deloc perfecte cu care cititorii se pot identifica, păstrând în același timp ritmul alert până la finalul șocant.' Buzzfeed

Așa cum spune și descrierea de la Buzzfeed, „Disparitia lui Molly Clarke” se dovedește a fi un thriller captivant. În centrul acțiunii se află o poveste destul de complicată, unde adevărul este aproape să se afle. Nicole, protagonista, este fiica lui Molly Clarke și nu se va lăsa până nu va afla ce s-a întâmplat cu mama ei.

Se spune că un bilet găsit lângă un motel, o mașina abandonată la câțiva kilometri distanță de casă și decizia de a se îndepărta de cei dragi – toate acestea sunt semne obișnuite pentru femeile care aleg să dispară pentru a începe o viață nouă. Cu toate acestea, cazul Molly Clarke este departe de a fi tipic.

Dispariția ei a avut loc într-o noapte în care o furtună puternică făcea ravagii. Rămâne fără benzină, iar un bărbat se oferă să o ducă într-un loc sigur. De îndată ce ușa camionetei se închide, Molly simte că a comis o greșeală uriașă și de atunci este dată dispărută.

Fiica ei, Nicole, se angajează într-o căutare în micul oraș unde Molly a fost văzută ultima dată. La prima vedere localnicii par dispuși să o ajute să-și găsească mama, cu poliția, barmanul și proprietarul motelului angajați într-o cooperare ce părea să dea roade. Cu toate acestea, secretele încep să iasă la suprafață, iar Nicole se apropie tot mai mult de adevăr. Adevărul, însă, vine la un cost mare, iar ea începe să conștientizeze pericolul în care se află. Cum va reuși Nicole să scape cu viață din această situație? Va descoperi adevărul despre dispariția mamei sale?

Dacă vrei să afli toate detaliile despre modul în care Molly Clarke a dispărut, comandă cartea de pe BOOKZONE.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton