Catrice îl întâlnește pe Spărgătorul de nuci: Noua ediție limitată Magic Christmas Story

 Advertorial
.

Ce iubim cel mai mult la sezonul Crăciunului? Basme magice care ne duc înapoi în timp și ne încântă cu poveștile lor. La fel ca „Spărgătorul de nuci”, cu lumile sale magice și personajele unice, cum ar fi Mama Ghimbir și Zâna Prunelor de Zahăr. Noua ediție limitată Magic Christmas Story by Catrice este inspirată de acest basm de Crăciun și vă va purta într-o lume încântătoare plină de ținute. Sfat: noile
frumuseți X-Mas cu designul unic din Spărgătorul de nuci sunt cadouri minunate pentru cei mai buni prieteni!

MAGIC CHRISTMAS STORY Paletă de farduri de pleoape

Tot ce ai nevoie este în interior: cele nouă farduri de pleoape de iarnă cu efecte diferite în nuanțe de roșu, albastru și mov strălucesc cu vibrații X-Mas și creează look-uri festive de lungă durată. Ambalajul de înaltă calitate al paletei de farduri de pleoape Catrice Magic Christmas Story strălucește în aur strălucitor, cu un design 3D din Spărgătorul de nuci și o oglindă integrată.
Preț lei * 48.50 // C01 The Nutcracker

MAGIC CHRISTMAS STORY Iluminator pentru obraz

Merry Memories: Catrice Magic Christmas Story Cheeklighter cu un efect de strălucire moale asigură evidențieri strălucitoare. Textura lichidă, construibilă și ușor de uniformizat, este ușor de aplicat cu ajutorul aplicatorului.

Preț lei * 30.00

MAGIC CHRISTMAS STORY Ruj Ultra Satin
Aceste look-uri de buze sunt despre vibrații de vacanță: formulele cremoase, non-uscate ale rujurilor Ultra Satin creează look-uri de lungă durată, cu un finisaj satinat strălucitor. Disponibile în trei nuanțe de iarnă, foarte pigmentate, aceste rujuri adaugă o notă de fler X-Mas. În plus, ambalajul cu aspectul său auriu din Spărgătorul de nuci și modelul cu imprimeu festiv atrage atenția de Crăciun și este un cadou perfect!
Preț lei * 24.50

MAGIC CHRISTMAS STORY Folii pentru manichiură
Începe să semene foarte mult cu Crăciunul: foliile de unghii pentru manichiură sunt un adevărat schimbător de jocuri pentru manichiura ta, mai ales în timpul sezonului aglomerat de Crăciun. Cele 24 de folii sunt autoadezive, ușor de aplicat și la fel de ușor de îndepărtat. Designul unic din Spărgătorul de nuci în nuanțe de Crăciun vă va transforma cu siguranță unghiile într-un punct culminant festiv!
Preț lei * 19.50

MAGIC CHRISTMAS STORY Lac pentru unghii
Cele trei lacuri de unghii Catrice Magic Christmas Story au un finisaj opac în albastru festiv, cu efect de sclipici duocrom, roșu aprins și o nuanță aurie. Lacurile de unghii vin într-un design de Crăciun cu șepci aurii inspirate de pălăria Spărgătorului de nuci.
Preț lei * 17.00

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton