Ce decizie a luat Nadina? Artista și-a anunțat fanii pe conturile de socializare

 Advertorial
.

Nadina este prezența fresh din muzica de la noi, dar și genul de artist care demonstrează că nimic nu este imposibil. Aceasta este dedicată activității artistice și aduce, mereu, în atenția publicului, muzică pentru și din suflet. Iar pentru asta, artista are mare grijă de aspectul ei fizic, respectând cu strictețe ritualurile de înfrumusețare, alimentație și activitate sportivă. În aceste zile, însă, aceasta s-a resimțit după mini-vacanța de Paște, unde nu a făcut rabat de la preparatele specifice sărbătoarei, fapt ce a făcut-o să revină la disciplina de odinioară, și anume mâncat sănătos și mers la sală.

„De aproximativ o saptamână, mă țin de sală și am început să mănânc sănătos. Nu fac din asta o laudă, ci vreau doar să vă îndemn să aveți mai multă grijă de voi! Eu, care mă culcam mereu la 2 – 3 dimineata, am început să adorm la 1:00. Pentru unele persoane e nimic, pentru mine este un progres. Suntem tinere și ar fi păcat să nu arătăm bine! Și, vă spun sincer, am văzut femei de 40 de ani care arată genial. Ar fi rușinos ca noi, cele de 20+, să nu ne dam puțin silința.”, a spus Nadina pe contul ei de socializare. 

Nadina, pe numele ei real Adina Gabriela Tihulcă, a urcat pe scenă, pentru prima dată, la vârsta de 11 ani, iar în zona comercială a devenit cunoscută în anul 2017, sub numele Nadiris. 3 ani mai târziu, artista a ales să-și schimbe numele în Nadina. Cele mai cunoscute piese ale artistei sunt „Barman”, „Alibi', „Mi-e dor' sau „Mare nuntă'. Pe lângă preocuparea pentru zona muzicală a carierei ei, Nadina este și creator de conținut, și de asemenea, participă în calitate de artist la evenimente private, și își ține aproape comunitatea din social media, unde are peste 100.000 de persoane active.

„Atunci când observ că am exagerat cu mâncarea, încerc să mananc mai puțin și neapărat până în ora 7. Mănânc mai mult mâncare fiartă, am eliminat sucurile, dulciurile, și le-am înlocuit cu multe fructe și legume.”, a conchis Nadina. 

Recent, Nadina a lansat piesa „Inima mea”, scrisă din suflet pentru sufletele pereche. 

Atât versurile, cât si linia melodică, au fost făcute de către Nadina. De instrumental s-au ocupat Kony și Alex Stoica, iar de mix-master Idu Andrei și Mihai Codreanu de la On Music. 

Clipul a fost filmat de Cristi Kamarad, iar de părul și machiajul artistei s-au ocupat Mădălin Dragomir si Larisa Ene de la Pretty Glam Academy. 

Link piesă: https://youtu.be/Vr0EGd_HPak?si=EZ6Abc0_d8m-kFCr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton