De la a fi indecis cu privire la alegerile muzicale până la a uita să hrănești formația, iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac cuplurile atunci când lucrează cu formația de nuntă înainte și în timpul evenimentului.
Citește în continuare și evită să faci și tu aceste greșeli, pentru ca nunta să fie atât de frumoasă pe cum îți dorești.
Se întâmplă ca mirii să nu-și lase datele de contact
Deși pare ciudat, află că se întâmplă uneori. Suntem oameni și mai uităm. Voi sigur le aveți pe ale lor, că doar le-ați solicitat serviciile, dar uitați să lăsați un număr de telefon sau alt mijloc de comunicare pentru ca aceștia să vă contacteze dacă au vreo nelămurire.
Dacă formația ta are o întrebare de ultim moment sau un detaliu pe care trebuie să îl schimbe în ziua cea mare, probabil că nu va putea să dea de tine.
Nu uitați să împărtășiți numărul de telefon cu grupul muzical.
Lași toate deciziile în seama formației
Din moment ce este ziua voastră specială, muzica trebuie să reflecte acest lucru. În loc să lași trupa de nunta să ia deciziile finale, este important să comunici exact ceea ce îți dorești, fie că este vorba de cântecul pentru primul dans sau de ultima piesă a serii. În plus, discutați despre playlist și alegeți melodii preferate, atât ale voastre ca miri, cât și în numele invitaților (sigur le cunoașteți oarecum gusturile muzicale).
Utilizarea comunicării indirecte
Dacă ai angajat serviciile unui organizator de evenimente, bineînțeles că planificatorul tău va coordona multe dintre detaliile din spatele nunții, dar o lipsă de contribuție din partea ta și a partenerului tău va duce probabil la unele probleme. Comunicând direct cu formația, veți face parte din proces și veți avea mai mult de spus despre cum doriți să arate muzica.
Ca să nu mai vorbim de faptul că formația va ajunge să vă cunoască la nivel personal, astfel încât va putea oferi o performanță mai bună.
Și dacă totuși timpul nu vă permite să discutați voi cu trupa, în cazul în care aveți o persoană/agenție pe care ați angajat-o ca organizator, asigurați-vă că aceasta acționează ca o legătură adecvată, punând întrebări și împărtășind informațiile în mod eficient.
Ai așteptări nerealiste
Este complet normal să ai standarde înalte pentru formația ta, dar dacă urci ștacheta prea sus, nu vei ajunge decât la dezamăgire. Contractul pe care l-ați semnat înainte de ziua cea mare precizează rolurile și responsabilitățile grupului muzical, așa că nu ar trebui să te aștepți ca aceasta să fie mai presus de așteptări. O trupă de nuntă va oferi ce scrie în contract. De aceea există un contract cu ale sale clauze.
Uiți că și trupa are nevoie să fie hrănită.
Pentru o prestație de excepție, membrii formației tale au nevoie de ‘combustibil. După ore și ore de cântat, hrănirea ansamblului este esențială. S-ar putea chiar să fie stipulat în contractul încheiat. Discutați cu firma de catering despre opțiunile de masă ale furnizorului, fie că este vorba de o „alegere a bucătarului” sau de același fel de mâncare pe care îl primesc și invitații voștri.