Ce pantofi de damă sunt în trend pentru acest sezon?

 Sava Elisabeta
.

O ţinută feminină va fi completă şi se va încadra unui anumit stil sau trend, doar atunci când i se va adăuga încălţămintea şi accesoriile. Alegerea încălţămintei de damă devine astfel parte esenţială în conceperea unui outfit, indiferent de abordare, tendinţe, preferinţe şi stil. Prin încălţăminte se pune nota finală unei ţinute şi se adaugă amprenta personalităţii şi unicităţii.

Cum se alege încălţămintea potrivită

Alegerea încălţămintei se face ţinându-se cont de câteva aspecte. În primul rând, este esenţială stabilirea stilului pe care îl abordăm într-un anumit context, putând astfel să ne canalizăm atenţia către un design specific, către cromatică şi texturi. Ulterior, vom ţine cont de nevoile noastre în materie de confort şi siguranţă în mers, de preferinţele pentru anumite materiale sau calapod, dar şi de  funcţionalitatea încălţămintei.

Indiferent către ce tip de încălţăminte ne îndreptăm, un factor decisiv în alegerea perechii potrivite, va fi reprezentat de noile tendinţe şi de recomandările făcute de design-erii vestimentari, putându-ne astfel localiza în aria actuală a modei şi creându-ne ţinutele care ne vor avantaja cel mai mult. Indiferent că preferăm un look relaxat şi confortabil, suntem adeptele ţinutelor clasice, vrem un look casual sau preferăm o abordare effortless, va trebui întotdeauna să alegem încălţămintea care ne va avantaja cel mai mult, atât stilistic, cât şi funcţional.

Noile tendinţe şi libertatea de mişcare

Din ce în ce mai mult, tendinţele în materie de modă şi accesorizare se îndreaptă către relaxare și degajare, ca un răspuns la nevoile fiecăreia de a face faţă programului zilnic foarte încărcat. Astfel, accesând https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/mocasini , avem posibilitatea de a ne procura încălţăminte comodă şi practică, destinată atât ţinutelor formale, cât şi celor casual. O pereche de mocasini este caracterizată de textura moale şi plăcută a fibrelor, de talpa confortabilă şi de design-ul specific.

Varietatea de materiale, culori şi forme, recomandă purtarea mocasinilor în cele mai variate contexte. O pereche de mocasini în tonuri neutre va fi ideală atunci când vrem să completăm o ţinută office formată dintr-o fustă midi, o cămaşă şi un sacou. Mocasinii coloraţi pot fi abordaţi cu succes într-un look urban casual, format dintr-un sarafan din blugi sau dintr-o pereche de pantaloni trei sferturi şi o bluză scurtă. Tot mocasinii sunt cei care pot completa o ţinută clasică de toamnă, alături de o rochie simplă. 

Încălţămintea cu toc – simbol al feminităţii 

Chiar dacă ritmul alert al vieţii cotidiene ne determină să ne concepem ţinute cât mai degajate, o pereche de încălţăminte cu toc îşi va găsi întotdeauna locul în preferinţele noastre. Noile tendinţe vin cu multă inovaţie, ieşind la rampă cu variante de tocuri dintre cele mai surprinzătoare şi diferite, tocmai pentru a satisface orice tip de preferinţe. Accesând https://epantofi.ro/c/sandale-cu-toc  avem posibilitaea de a ne procura pentru sezonul cald sandalele care se vor încadra cel mai bine în ţinutele noastre.

Pentru un outfit urban, vom alege sandale cu toc mediu şi cu o grosime confortabilă, în timp ce pentru o ţinută clasică, ne vom îndrepta atenţia către o pereche de sandale cu toc înalt şi subţire. Actualul trend include sandalele în orice tip de ţinute, astfel că pot fi purtate atât cu blugi şi pantaloni cargo, cât şi cu fuste lungi, rochii vaporoase şi compleuri elegante. Paleta de modele este foarte amplă, fiecare având posibilitatea de a-şi alege varianta potrivită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton