Ce poartă româncele în 2024: Cele mai populare articole SHEIN în România

Nimeni nu uneşte cu atât succes trendurile europene cu stilul personal precum româncele. Fie că avem stilul în ADN, fie că, de-a lungul timpului, a trebuit să învăţăm să facem orice ţinută basic să pară scumpă, un lucru e cert: dacă vrei să îţi dezvolţi stilul vestimentar, trebuie doar să te uiţi la ce poartă româncele în fiecare zi. Să explorăm împreună câteva din articolele preferate de la SHEIN ale româncelor în 2024. 

  1. Costumul în două piese

Costumele din două piese, bine croite, au revenit în forță în 2024. Fie că este vorba de o ținută de birou sau de o ieșire elegantă, româncele iubesc sacourile structurate și pantalonii cu talie înaltă, în culori îndrăznețe sau cu printuri clasice, precum carourile sau houndstooth. SHEIN oferă o gamă largă de costume superbe, dar accesibile, care îmbină perfect eleganța cu confortul.

  1. Rochiile din satin

Satinul continuă să domine ţinutele de seară, datorită versatilităţii. Ajută, cu siguranţă, şi faptul că nimeni nu s-a simţit mai puţin decât superbă într-o rochie de satin. Deşi aceste rochii sunt perfecte pentru evenimente speciale, sunt la fel de uşor de integrat în ţinute casual. Româncele le poartă cu cizme înalte, sub un cardigan tricotat în zilele mai reci sau deasupra unor tricouri basic, atunci când vor o ţinută mai chic.

  1. Fustele midi vaporoase

Un alt articol versatil este fusta midi, delicată şi confortabilă în zilele de vară, perfectă pentru layering-ul de toamnă. Cu posibilităţi nelimitate de styling, de la topuri mulate la pulovere călduroase, aceste fuste oferă o siluetă feminină şi elegantă, asigurându-ţi cel mai ridicat nivel de confort.

Nu mai e niciun dubiu că româncele merită un bravo!' Pline de imaginaţie, acestea nu ezită să adauge o tuşă personală celor mai fierbinţi trenduri ale momentului. Nu strică nici faptul că SHEIN are numeroase articole superbe, cu mărimi de la XXS la 4XL, la preţuri irezistibile. Însă stilul impecabil este, cu siguranţă, doar meritul lor. 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton