Ce rutine de îngrijire să alegi în funcție de tipul de ten? Descoperă ce produse sunt mai benefice pentru pielea ta cu gama The Ordinary

 advertising.ringier
.

Vrei să ai o piele luminoasă, cu aspect uniform, netedă și fermă? E important să ții cont că fiecare tip de ten are nevoi specifice, care au nevoie de anumite ingrediente și tipuri de rutine. În acest sens, brandul The Ordinary se evidențiază prin varietatea și eficacitatea produselor sale. Indiferent dacă ai un ten gras, mixt, sensibilizat, normal sau uscat, sau dacă te confrunți cu pete hiperpigmentare, The Ordinary vine în întâmpinarea ta cu soluții personalizate și eficiente.

Pentru cei cu ten gras, care deseori se confruntă cu exces de sebum și apariția acneei, The Ordinary recomandă utilizarea produselor pe bază de acid salicilic, dar și un serum cu niacinamidă și zinc, ce ajută la reglarea secreției de sebum și la reducerea porilor dilatați. Această rutină de îngrijire va contribui la obținerea unei pielii mai echilibrate și mai curate.

Dacă ai un ten mixt, caracterizat de zone cu exces de sebum în zona T și de zone mai uscate pe restul feței, este esențial să aplici produse care să echilibreze pielea. The Ordinary propune un serum cu acid hialuronic și produse cu acid salicilic, care hidratează în profunzime și previn apariția acneei în zonele mai grase.

Pentru tenul sensibilizat, care poate fi iritat ușor de anumite produse cosmetice sau de factorii de mediu, este important să alegi produse blânde și non-iritante. The Ordinary oferă soluții ideale, precum un serum cu peptide, ce calmează și repară pielea sensibilă, fără a o irita, sau produse ce conțin acizi mai blânzi, ca acid mandelic sau acid lactic, care ajută la regenerare.

Indiferent de tipul de ten, o rutină de îngrijire zilnică este esențială pentru menținerea pielii sănătoase. Pentru un ten normal, The Ordinary recomandă un serum cu vitamina C sau unul cu acid ferulic, pentru a proteja pielea împotriva radicalilor liberi și pentru a stimula producția de colagen.

Pentru pielea uscată, care adeseori se simte deshidratată și descuamată, hidratarea este cheia. The Ordinary propune un serum cu acid hialuronic și un ulei facial bogat în acizi grași esențiali, ce ajută la refacerea barierei naturale a pielii și la menținerea hidratării pe termen lung.

În ceea ce privește petele hiperpigmentare, The Ordinary vine în întâmpinarea acestora cu produse concentrate cu acid azelaic și vitamina C, care contribuie la reducerea aspectului neuniform al pielii și la uniformizarea tonusului acesteia.

Indiferent de nevoile specifice ale fiecărui tip de ten, The Ordinary oferă soluții eficiente și accesibile pentru îngrijirea pielii, ajutându-te să obții rezultatele dorite și să ai o piele sănătoasă și luminoasă în fiecare zi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton