Cea mai bună selecție de parfumuri 100% originale și vouchere cadou din 2023, doar pe Notino.ro

 advertising.ringier
.

În prezent, cel mai bun magazin online de parfumuri originale, intense și de lungă durată este Notino.ro. Acesta are peste 82.000 de produse de marcă, aduse de la 1.500 de branduri deja populare în lume. Acestea includ și parfumuri orientale, parfumuri unisex, parfumuri cu esențe unice, unele realizate în ediție limitată. Din gama de produse nu lipsesc parfumurile bestseller care sunt adevărate opere de artă.   

Notino.ro este e-shop-ul potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, deoarece parfumurile sunt iubite de toată lumea. Aici se fac reduceri în mod frecvent atât la parfumuri, cât și la produse cosmetice și de make-up. Prin urmare se pot economisi bani la parfumuri de lux ce miros fantastic. De asemenea, se oferă sfaturi utile privind alegerea produselor, de către asistenți profesioniști care doresc să ajute cu plăcere clienții, să-i facă să aibă o experiență de cumpărături cât mai plăcută. 

Magazinul oferă și posibilitatea de a obține un voucher cadou cu valabilitatea de 12 luni. Acesta are valoarea de 100-400 RON și se obține la cumpărarea de parfumuri și produse cosmetice de pe site, sau din punctele de vânzare din capitală, în Mega Mall și Promenada Mall. Un voucher se poate folosi doar o singură dată, deci la o singură comandă, nu la mai multe cumpărături separate.  

Cadouri de lux și prețuri mici în această vară, la produsele din gama Notino Collection!

Femeile iubesc parfumurile, dar și produsele cosmetice de lux. Ele pot face economie la bani în această vară, dacă urmăresc reducerile, cadourile și ofertele de sezon. Notino a pregătit surprize frumoase pentru clienții lor, care constau în cadouri și prețuri excepționale la produsele de brand. Cei care se abonează la newsletter-ul acestui magazin vor afla la timp toate ofertele și vor putea cumpăra produsele preferate de brand la prețuri mai accesibile. 

Notino oferă multe avantaje în această perioadă din an, precum: 

  • Un cadou ce constă într-o geantă elegantă cu produse cosmetice la cumpărarea de produse în valoare de peste 92 RON
  • Produse de machiaj profesional pentru ochi la prețuri reduse cu 15%
  • Promoții grozave la articole cosmetice de îngrijire dentară și produse pentru îngrijirea pielii și a tenului
  • Prețuri mici și transport gratuit la parfumurile de lux din gama lichidare de stoc
  • Reduceri de până la 30% la sute de produse de brand – parfumuri luxoase, articole de machiaj profesional și cosmetice de îngrijirea corpului și a părului
  • Cele mai mici prețuri din an la deodorante stick cu ingrediente naturale, care sunt potrivite pentru zilele caniculare de vară
  • Cadouri grozave (cosmetice și articole de make-up) la cumpărarea unor produse aduse de la anumite branduri internaționale. 

Notino are oglinzi de machiaj de lux – Orice femeie va fi fericită cu un astfel de cadou!  

Artiștii profesioniști de machiaj recomandă femeilor să aibă și o oglindă de bună calitate pentru machiaj, acasă, cum este oglinda machiaj de la Notino. Aceasta poate fi iluminată cu LED și ajută femeile să se machieze în orice moment al zilei, sau să se demachieze seara. 

Oglinda de machiaj are un design elegant și poate fi și un element de decor frumos pentru masa de toaletă din dormitor. Ea poate fi așezată și în baie, unde va crea un farmec aparte. Cu ajutorul luminii LED, machiajul va fi mult mai precis și mai ușor de realizat. 

Un cadou grozav pentru o femeie, în acest an, este și oglinda de buzunar care este mică și încape în poșetă. Asta poate fi alăturată unei truse cu produse de make-up, ce include un ruj, un rimel, un creion dermatograf pentru refacerea machiajului pe parcursul zilei. 

Alte beneficii oferite de magazinele Notino sunt: 

  • Ai posibilitatea de a încerca parfumurile și cosmeticele din oferta Try it First, care sunt livrate cu o mostră gratuită, ce poate fi probată acasă
  • Poți face unor persoane dragi cadouri personalizate, pentru că acest magazin gravează mesaje speciale și dedicații pe sticla de parfum comandată
  • Ai reduceri la cosmetice speciale, naturale, organice, vegane, bio și solare.

Magazinul oferă transport gratuit la produsele bestseller și la comenzile mai mari, care sunt în valoare de peste 250 RON.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton