Cea mai performantă cameră web Full HD de la Hama

 bogdan.galca
.

WebCam-ul a devenit un instrument esențial în fiecare spațiu de lucru. Indiferent dacă este utilizat pentru conferințe video sau pentru întâlniri Zoom pentru școală sau munca la domiciliu, camerele web s-au dovedit în ultima perioada a fi ajutoare esențiale în desfășurarea activităților. Camera web Full-HD ‘C-600 Pro, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și un microfon stereo, oferă o imagine perfectă și un sunet optim. Indiferent dacă efectuați apeluri sau înregistrari video, veți apărea în detalii clare și în culori vibrante, datorită tehnologiei Full HD.

Ceea ce face acest model atât de special este flexibilitatea sa: având o bază fixă, poate fi amplasat pe orice margine a monitorului, înclinat în față, lateral și chiar rotit la 360 de grade. Camera este astfel capabilă să gestioneze aproape orice  situație. Funcția de focalizare automată garantează o imagine clară, chiar și atunci când vă deplasați si adaptează automat imaginea la condițiile de lumină.

Mai multe detalii despre produs, găsiți aici

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton