Cea mai simplă rutină de îngrijire a tenului – Iată care sunt pașii de îngrijire potriviți pentru toate tipurile de ten

 advertising.ringier
.

Deși poate părea că un ten sănătos necesită doar spălare recurentă, o rutină de îngrijire adecvată te poate salva de multe probleme. Dacă ai un ten frumos și curat, ești norocoasă. Cu toate astea, nu este indicat să îți lași tenul neprotejat, având în vedere faptul că în ziua de astăzi tot ce mănânci poate fi dăunător și pentru piele, iar aerul este extrem de poluat.

Dacă vrei să ai un ten impecabil chiar și peste ani, este foarte important să recurgi la o rutină de îngrijire cât mai potrivită nevoilor tale. Nu ai nevoie de zeci de produse, putând fi vorba de o rutină minimală și extrem de simplă care să integreze doar curățarea, hidratarea și protecția solară. Aceste aspecte pot constitui cea mai simplă și mai eficientă metodă de îngrijire a tenului.

Iată care sunt cei mai simpli pași de îngrijire pentru toate tipurile de ten

Curățarea cu gel purifiant

Este evident faptul că o rutină sănătoasă de îngrijire a tenului începe cu procesul de curățare a feței. Parfumul și substanțele nocive din săpunuri ar trebui evitate atunci când vine vorba despre tenul tău. Folosește un gel de curățare a feței, precum sunt cele din gama de produse cosmetice RNW de pe 24beauty.ro. Dacă citești descrierea produselor cu atenție, îl vei găsi cu siguranță pe cel care se potrivește nevoilor tenului tău. Este de preferat să folosești gelul de curățare de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Dacă faci sport, curăță fața și în urma acestei activități pentru a îndepărta toate impuritățile și asociază gelul cu apa micelară pentru rezultate cât mai bune.

Crema hidratantă

Crema hidratantă este o necesitate indiferent de tipul de ten! Rolul acesteia nu este doar să hidrateze în profunzime pielea, ci și să regleze cantitatea de sebum produs. De fapt, dacă producția de sebum pare a fi excesivă, crema hidratantă va ajuta la reducerea sa – pentru că o crema hidratanta nu este același lucru cu o crema grasă! Acel sebum este încercarea organismului de a echilibra situația în urma lipsei de hidratare. Trebuie să știi că este important ca acea crema să prezinte o textură apoasă în timpul aplicării. Așa îți dai seama că este vorba despre un produs cu putere mare de hidratare.

SPF

Crema care te protejează de razele soarelui este un alt element de maximă importanță în cadrul unei rutine de bază. Crema cu protecție SPF îți va păstra tenul mai tânăr datorită faptului că anulează o parte a efectelor negative pe care le exercită razele UV asupra tenului. De regulă, se recomandă produse care au măcar +30 SPF, indiferent de anotimp.

Prin urmare, un ten îngrijit și curat se poate obține prin curățare frecventă și protecție împotriva factorilor externi. Cea mai simplă rutină de îngrijire a tenului, care va funcționa indiferent de tipul de ten pe care îl ai, se rezumă la spălarea cu gel purifiant, folosirea cremei hidratante și a cremei de protecție solară.

Sursa foto: pixabay.com.         

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton