Cel mai bun mijloc de transport? 5 motive pentru a lua în considerare o trotinetă electrică

 advertising.ringier
.

Vă gândiți să achiziționați o trotinetă electrică? Sau doar vă întrebați de ce sunt atât de populare în zilele noastre? Vom răspunde la această întrebare cu cinci argumente în articolul de astăzi. Experții din magazinul online Aeriumshop.ro vă vor prezenta cinci dintre cele mai mari avantaje ale lor.

1. Ecologia înainte de toate

Fanii mașinilor electrice și ai ecologiei nu au nimic de explicat. Fie că este vorba de o mașină electrică, bicicletă sau trotinetă, toate aceste mijloace de transport ajută la protejarea mediului înconjurător. Nu necesită combustibili fosili și nu produc emisii nocive în timpul conducerii. Prin urmare, reprezintă o alegere ideală pentru cei care au în minte un viitor mai durabil atunci când călătoresc.

2. Un însoțitor practic pentru școală, serviciu și excursii

Unul dintre cele mai mari avantaje ale trotinetelor electrice este caracterul practic și versatilitatea lor. Sunt un mijloc de transport ideal pentru naveta zilnică către serviciu sau școală, dar și un excelent însoțitor pentru excursii sau explorarea împrejurimilor. Cu dimensiunile lor compacte și manevrarea ușoară, puteți evita blocajele în trafic și puteți ajunge rapid acolo unde trebuie să vă aflați. În plus, vă puteți bucura de călătorie fără să vă faceți griji cu privire la parcare.

Modelul de probă este trotineta electrică AERIUM AOVO PRO. Nu impresionează doar prin aspectul său elegant, care se potrivește perfect în viața orașului. Puterea sa de 350 W, viteza de până la 31 km/h și autonomia de până la 35 km per încărcare sunt foarte importante. Sarcina utilă de 120 kg este, de asemenea, un mare avantaj. Trotineta electrică în sine cântărește 12,5 kg, așa că o puteți ridica și transporta cu ușurință după asamblare. Datorită acestui lucru, o puteți lua cu ușurință cu dvs. la serviciu sau la școală sau o puteți depozita cu ușurință acasă când vă întoarceți.

AERIUM AOVO PRO

Și alte trotinete electrice AERIUM sunt perfecte pentru plimbare în oraș. În magazinul online Aeriumshop.ro, veți găsi o selecție largă de modele, în care toți parametrii acestora sunt listați clar, ceea ce vă va ajuta foarte mult sa alegeți modelul preferat.

3. Mergeți cu părul în vânt

Nu toată lumea își poate permite o decapotabilă. Dar chiar și atunci când mergeți pe trotinetă veți experimenta și vântul în păr. Doriți să vă bucurați de senzația de libertate și lejeritate? Așa vă puteți răsfăța cu ușurință cu modelele puternice de trotinete electrice. Modelele urbane menționate mai sus se deplasează cu o viteză de aproximativ 25-31 km/h. Această viteză poate fi gestionată în siguranță. Pentru aventurieri, există și modele mai rapide disponibile pe piață, cu o performanță de 80 km/h. Cu toate acestea, ele necesită o mare vigilență, prudență la conducere, iar permisul de conducere este adesea necesar.

4. O gamă largă de modele puternice

Piața actuală a trotinetelor electrice oferă o selecție largă de modele, pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator. De la modele compacte potrivite pentru medii urbane până la variante puternice și off-road pentru excursii aventuroase în natură. Dacă nu sunteți sigur care model este cel mai potrivit pentru dvs., puteți contacta serviciul de relații clienți al magazinului online la Aeriumshop.ro. Datorită sfatului profesional de înaltă calitate, veți obține informații profesionale, iar decizia va fi mult mai ușoară.

Ce puteți alege din selecția largă? După cum am menționat deja mai sus, puteți alege modele care sunt practice, ușoare și pliabile – sunt potrivite pentru transportul sau depozitarea frecventă, acasă, la serviciu sau la școală. Sau există variante off-road care au un cadru mai robust, amortizoare și anvelope cu bandă de rulare de calitate, făcându-le modele ideale pentru mersul off-road.

Este mai importantă pentru dvs. distanța pe care o poate parcurge trotineta electrică cu o singură încărcare? Aici, parametrii pot varia de la aproximativ 25 la 100 km. Timpul de încărcare variază de asemenea.

5. Trotinetele electrice inteligente economisesc timp și griji

Trotinetele electrice sunt echipate și cu funcții inteligente, care vă fac călătoria mai ușoară, protejându-vă în același timp. Variantele moderne au aplicații SMART, din care puteți bloca trotineta electrică pentru a o proteja de furt. În cazul manipulării de către un străin, roțile vor fi blocate, iar trotineta va declanșa și o alarmă de avertizare. De asemenea, puteți seta viteza maximă posibilă folosind aplicația.

Dacă încă ezitați care model este potrivit pentru dvs., lăsați-vă pe mâna experților. În magazinul online Aeriumshop.ro, veți găsi modele de calitate la prețuri avantajoase, precum și o gamă întreagă de accesorii și piese de schimb. Ghidurile pentru alegerea produsului potrivit și a serviciului pentru clienți sunt de la sine înțeles.

Cerințele legale pentru conducerea unei trotinete electrice pot varia de la o țară la alta. Operatorul trotinetei electrice este obligat să se informeze cu privire la reglementările legale actuale.

Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton