Cel mai frumos cadou de Crăciun. Far Away Beyond de la Avon recomandat de Irina Baianț – un parfum ideal pentru femei elegante

 advertising.ringier
.

Mai sunt doar câteva zile până la sărbători, dar nu este încă timpul pierdut pentru a cumpăra cel mai frumos cadou de Crăciun. Far Away Beyond de la Avon este recomandarea artistei Irina Baianț. Este un parfum ideal pentru femei elegante, cu o aromă specială.

Atunci când dăruim un parfum, creăm împreună o nouă amintire frumoasă. Așa cum mirosul de mâncare bună ne amintește de grija bunicilor sau a părinților, iar mirosul unei cărți vechi ne rămâne în memorie, așa putem să ne facem chiar noi momentele frumoase cu un parfum potrivit.

Far Away Beyond de la Avon recomandat de Irina Baianț – un parfum ideal pentru femei elegante

Irina Baianț, îndrăgita soprană, a fost prezentă pe cele mai mari scene ale lumii. Ea știe foarte bine cât de mult contează fiecare detaliu pentru o apariție de succes. Un as în mânecă este oricând un parfum care să atragă atenția.

Pentru că Avon își dorește să dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun, poți cumpăra acum acest parfum Far Away Beyond pentru femei împreună cu alte două super produse: loțiune de corp și mini-parfum. Așa poți să fii oricând pregătită să lași o impresie bună, pentru că mini-parfumul poate fi luat oriunde în geantă.

Femeile speciale din viața ta merită tot ce este mai bun, așa că se pot răsfăța acum cu acest cadou minunat. Mai mult decât atât, prețul pentru acest set folosit și de Irina Baianț este unul cât se poate de accesibil. Îl poți comanda foarte rapid și simplu, fie direct din broșura Avon, fie de pe site-ul avon.ro.

Poți plăti online cu cardul, ramburs prin curier sau cu cardul la ridicarea produselor din Easybox. Niciodată nu a fost mai simplu să dăruiești bucurie de Crăciun!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton