Cele mai eficiente creme cu SPF 50, care îți fac pielea să strălucească de tinerețe

 advertising.ringier
.

Pentru a preveni daunele radiațiilor ultraviolete în lunile de vară, trebuie utilizate produse cu tehnologii inovatoare ascunse în formulele lor, care protejează împotriva radiațiilor UV și lumii infraroșii, activează și susțin procesul de bronzare a pielii.   

În general, produsele cosmetice de marcă cu factor SPF 50 protejează eficient pielea împotriva radiațiilor UV, în timp ce o calmează, o răcorește și o împrospătează. Datorită formulei rezistente la apă – ce apare de exemplu în produsele Lancaster – aceste cosmetice se pot folosi și pe pielea umedă ori transpirată. Prin urmare, articolele cu SPF 50 sunt recomandate vara la mare, dar și zi de zi atunci când se fac activități intense ori sporturi în aer liber. Beneficiile sunt mari, aceste produse au formule naturale și asigură o bronzare mai rapidă și o nuanță aurie pielii.

Cele mai eficiente creme care îți fac pielea să strălucească de tinerețe sunt acelea de protecție solară SPF 50 care au colagen și alantoină. O astfel de cremă este aliatul perfect pentru a avea grijă de pielea ta în timpul expunerii la soare, deoarece oferă o protecție bună împotriva razelor UV, ajutând la prevenirea daunelor cauzate de radiațiile solare.

Prezența colagenului și alantoinei oferă beneficii suplimentare de îngrijire a pielii, cum ar fi: 

  • Colagenul este o proteină ce îmbunătățește elasticitatea și hidratarea pielii
  • Alantoina ajută la regenerarea celulelor pielii, hidratează, vindecă iritațiile și catifelează pielea.

Protecția solară este un lucru necesar în rutina zilnică de îngrijire a pielii și se face foarte bine cu o cremă SPF 50 de calitate, cum sunt cele de pe https://www.notino.ro/crema-pentru-protectie-solara-spf-30-50/. Aceste creme sunt de marcă și de calitate înaltă, au ingrediente care hidratează și protejează împotriva razelor UV.

Ele pot conține acid hialuronic și ceramide esențiale, dar și alte ingrediente naturale, care restabilesc umiditatea în piele și protejează bariera naturală a acesteia. 

Magazinul Notino.ro include produse de lux, cum ar fi:

  • Cremă de soare pentru față SPF 50
  • Creion pentru buze și zone sensibile SPF 50+
  • Loțiune minerală pentru bronz SPF 50 și altele. 

Gama de produse este foarte mare în acest e-shop și satisface cele mai diverse preferințe și obiceiuri ale oamenilor. Toate produsele solare sunt de brand și pot proteja optim pielea de razele UV, mai ales dacă au SPF 50+. Atât cremele cât și loțiunile solare cu SPF 50 au formule cu efect revigorant și pot oferi o protecție excelentă împotriva daunelor produse de soare. 

Unele creme au un complex de ingrediente ce sunt testate dermatologic și conțin un accelerator al procesului de bronzare, care ajută în obținerea unei nuanțe aurii, inimitabile. Avantajul este că această tehnologie protejează în același timp integritatea și sănătatea pielii. 

Pentru a alege cele mai bune produse de protecție solară, se ține cont de: tipul de piele, ingrediente, vârstă, sănătatea pielii. Pentru pielea uscată și normală se poate folosi un ulei de bronzat SPF 50 care hrănește și ajută la bronzarea uniformă a pielii. Pentru tonifierea și reîntinerirea pielii se recomandă loțiunile de plajă cu SPF 30-50, care sunt cu efect hidratant intens. 

Alte produse de pe Notino.ro care merită atenția sunt: 

  • Gelurile de protecție solară SPF 50 pentru pielea grasă, care au acțiune hidratantă și răcoritoare
  • Spray-urile de protecție solară SPF 50 care se aplică prin pulverizare zi de zi și oferă protecție împotriva razelor ultraviolete (UV) 
  • Produsele stick de protecție solară cu SPF 30-50 care sunt perfecte pentru zone precum fața, gâtul, urechile, decolteul. 

Produsele de protecție solară de brand se remarcă prin texturile lor de ultimă oră, fiind adecvate pentru toate tipurile de ten: sensibil, mixt, normal și gras. Cele mai bune sunt acelea cu SPF 50, pentru că oferă o protecție optimă și mențin sănătatea pielii. 

Cremele de protecție solară SPF 50 au câteva avantaje importante: au valore de protecție mare, au texturi ușoare, sunt nelipicioase, se absorb rapid în piele și nu lasă reziduri grase. Majoritatea au ingrediente de top, conțin antioxidanți și elemente active care funcționează și în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, în combaterea efectului nociv al radicalilor liberi. Dacă SPF este 50 sau 50+ atunci protecția este foarte mare și aproximativ 98% din razele UV rămân blocate, astfel sunt prevenite daunele solare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton