Cele mai eficiente tratamente corporale

 advertising.ringier
.

Grăsimea inestetică este o problemă care afectează o mare parte dintre paciente, fiind depusă pe abdomen, șolduri sau coapse. Unele persoane preferă să scape de grăsime prin exerciții fizice sau printr-o dietă strictă. Însă, ce se întâmplă atunci când nici aceste metode nu dau rezultate? Soluția vine din partea clinicilor de estetică medicală care oferă mai multe tratamente corporale pentru a scăpa de surplusul de grăsime.

Unul dintre tratamentele eficiente rămâne cel de remodelare corporală, însă există o paletă complexă de proceduri care pot da roade în „lupta' cu grăsimea inestetică. Descoperă în continuare care sunt cele mai eficiente metode:

Remodelare corporală

Remodelarea corporală se numără printre procedurile medicale estetice non-invazive și nedureroase care au ca efect diminuarea țesutului adipos, a celulitei, plus tonifierea pielii și a mușchilor. Cele mai utilizate tehnici de remodelare corporală sunt lipoliza cu laser (elimină celulele adipoase), lipoliza prin injecție (acidul deoxicolic se introduce în organism pentru a elimina celulele adipoase) și criolipoliza (cu ajutorul temperaturilor scăzute se îndepărtează celulele adipoase).

Anumite clinici, precum Anisia Skin & Laser Clinic, folosesc în timpul ședințelor de remodelare corporală aparatul VelaShape III care combină nu mai puțin de patru tehnologii: radiofrecvența, masajul cu role mecanice, terapia cu lumină infraroșie și vacuum.

Efectele tratamentului sunt vizibile în unele cazuri chiar după prima ședință, dar specialiștii recomandă între 4 și 6 ședințe, realizate la distanță de două săptămâni, pentru rezultate de durată.

Viora V10

O altă metodă pentru a elimina surplusul de grăsime este tehnologia medicală Viora V10. În cadrul terapiei de remodelare corporală se utilizează echipamentele Viora V-Series, din care face parte și Viora V10. Printre avantajele tehnologiei se numără reducerea celulitei, reconturarea formei corpului și slăbirea în circumferință.

Aparatul Viora V10 implică folosirea radiofrecvenței bi-polare, radiofrecvenței multi-polare și a radiofrecvenței fracționate de tip SVC. În plus, tratamentul poate fi personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Crio-sculptare Define

Nu în ultimul rând, o altă metodă eficientă folosită în tratamentul corporal este cea de Crio-sculptare Define. Aceasta folosește o răcire de până la minus 11 grade celsius, generând apoptoza (moartea celulelor de grăsime), dar fără a leza țesutul înconjurător.

În timpul tratamentului se utilizează efectul de vacuum, iar zona cu țesut adipos în exces devine expusă la temperaturile scăzute. După ce s-a realizat metoda cu Crio-sculptare Define surplusul de grăsime este eliminat în mod natural de organism.

Metodele de tratament ajută la eliminarea stratului de grăsime excesiv, însă menținerea rezultatelor pe termen lung implică și abordarea unui stil de viață echilibrat. Alege mixul perfect pentru a-ți menține un corp frumos și sănătos!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton