Cele mai frumoase destinații de călătorie cu Ioana Burcea

 bogdan.galca
.

Fiecare experiență de călătorie este unică și aduce cu ea lecții și învățăminte din marea cultură a lumii cu tradițiile și bogăția ei imensă. Ioana Burcea, director de marketing Paralela45 și co-fondator al brandului Rendez Vous în Paris&Bucharest, ne vorbește despre impactul pozitiv pe care îl au interacțiunile cu oameni de pe tot mapamondul și adaptarea la culturi diferite.

Călătorind, înțelegem mult mai profund istoria și cultura locului, dar mai presus de toate ne cunoaștem pe noi înșine prin expunerea la noi experiențe și idei ce ne poate stimula gândirea creativă.

Mie mi se pare că cel mai important dar și cel mai adânc mod de a percepe un loc nou este prin a crea o legătură cu un localnic. Pe mine lucrul acesta mă îmbogățește. Cred că am intrat într-o etapă a vieții în care îmi place să combin vacanțele de relaxare cu circuitele de explorare…' a mărturisit Ioana Burcea.

Topul celor mai frumoase locuri de vizitat în viziunea Ioanei Burcea

Frumusețea unor locuri este, de cele mai multe ori, privită subiectiv, ea depinde de preferințele personale, de interese și de stilul de viață. Cu toate acestea, Ioana, în calitate de Marketing Manager la Paralela 45, a avut șansa și oportunitatea de a explora locuri, țări și colțuri lume pe care mulți nu le trec în lista scurtă de călătorii de bifat într-o viață… din neștiință, din lipsa informațiilor corecte sau pentru că nu au întâlnit încă omul potrivit care să le arate, prin ochiul călătorului profesionist, crâmpeie dintr-o lume unde timpul are alte valențe. India înseamnă o experiență uluitoare pe care o recomand tuturor. O mare surpriză a fost pentru mine Insula Kos, din Grecia… Dar părerea mea este că în viața asta trebuie să punem piciorul pe fiecare continent ca să înțelegem cu adevărat, lumea.'

Pentru mai multe informații și detalii despre destinațiile de vis de văzut într-o viață, urmărește materialul video cu Ioana Burcea:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton