Cele mai inovatoare tehnici în chirurgia plastică și reconstructivă prezentate de Dr. Delbani

 advertising.ringier
.

Una dintre cele mai cunoscute intervenții estetice de remodelare corporală este liposucția Vaser HD (High-Definition), o tehnică chirurgicală avansată de conturare a abdomenului. Chirurgia plastică și reconstructivă au avansat semnificativ în ultimii ani, lucru care a permis dezvoltarea unor tehnici inovatoare ce permit pacienților să obțină rezultate cât mai precise și cât mai naturale, iar una dintre acest tehnicii este liposucția abdominală. Află de la Dr. Delbani, în rândurile de mai jos, tot ce trebuie să știi despre liposucția Vaser HD. 

Chirurgia estetică oferă soluții de lungă durată și rezultate personalizate pentru diferite nevoi, în funcție de problema pacientului sau dorința sa. Schimbarea apare ca o nevoie în viața oamenilor indiferent de vârstă, iar odată cu evoluția tehnologică, un sector puternic amprentat este chirurgia plastică, care pune la dispoziție numeroase tehnici de ultimă generație, precum tehnologia VASER, care permite „sculptarea' abdomenului și obținerea unei siluete perfecte. 

Liposucția abdominală este o tehnică avansată utilizată în chirurgia plastică și reconstructivă în urma căreia este schimbată forma abdomenului prin îndepărtarea grăsimii nedorite. Dr Delbani recomandă liposucția Vaser HD atât femeilor, cât și bărbaților deopotrivă. 

Liposucția Vaser HD, o tehnică inovatoare de sculptare a abdomenului. Dr. Delbani: „Liposuctia Vaser HD este o tehnică chirurgicală avansată extrem de sigură și precisă, cu cele mai bune rezultate' 

Liposucția abdominală o tehnică chirurgicală avansată de conturare care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta grăsimea nedorită. În timpul acestei intervenții, Dr. Delbani folosește un dispozitiv special care emite ultrasunete pentru a dizolva grăsimea în exces cât mai precis și sigur. 

 „Liposuctia Vaser HD este o tehnică chirurgicală avansată extrem de sigură și precisă, cu cele mai bune rezultate. Ceea ce deosebește VASER LIPO de alte proceduri, cum ar fi cele clasice sau asistate cu laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge între țesutul adipos și alte structuri, mai exact vasele de sânge care conectează țesuturile', ne spune Dr. Delbani, expert în domeniul chirurgiei plastice și reconstructive.

Care este diferența dintre liposuctia Vaser HD și liposucția Vaser 360

După cum spuneam, liposuctia Vaser HD poate fi folosită pentru a contura abdomenul, majoritatea pacienților pășind în cabinet cu dorința de a avea un abdomen „sculptat', însă nevoile nu sunt tot timpul aceleași.

De exemplu, pentru pacienții care își doresc să scape de depozitele de grăsime din mai multe zone ale corpului, Dr. Delbani, cu ajutorul tehnologiei Vaser, poate sculpta flancurile, coapsele, brațele, dar și alte zone ale corpului care necesită îmbunătățiri, la cererea pacientului și în urma recomandărilor medicului specialist.

Liposucție abdominală preț, timp de recuperare și durata procedurii

Liposucția abdominală pornește de la prețul de 4.000 de euro în cabinetul Dr. Delbani, iar timpul de recuperare în urma procedurii chirurgicale durează în jur de două săptămâni. 

 „Procedura este una sigură, iar datorită tehnicii Vaser recuperarea este una ușoară, care necesită doar 24 de ore de spitalizare și ulterior purtarea unui corset special pentru a susține și proteja zona abdominală. După două săptămâni de la intervenție, pacientul poate reveni la activitățile sale', declară Dr. Delbani.

Dr. Delbani poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa Calea Floreasca 218, București, România, 014192. Programați o consultație acum prin apel telefonic la numărul +40 746 244 434, pe e-mail [email protected] sau completând formularul disponibil pe site https://drdelbani.ae/.

Cine este Dr. Delbani, specialistul cu rezultate excelente în liposucția abdominală 

Dr. Delbani este un expert în domeniul chirurgiei plastice și reconstructive, cu o experiență bogată în participarea la numeroase congrese și cursuri de specialitate atât în România, cât și în străinătate, cu scopul de a-și perfecționa cunoștințele și abilitățile. 

A absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din București, specializându-se inițial în medicina generală. Dr. Delbani a urmat stagii de pregătire în unele dintre cele mai prestigioase spitale de urgență din București, concentrându-se pe chirurgia plastică și reconstructivă. Acesta și-a dezvoltat expertiza în Spitalul Clinic de Urgență din București și în Spitalul Clinic de Urgență pentru Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri. De asemenea, a completat rezidențiatul și a obținut pregătire suplimentară în diverse spitale și clinici private.

Dr. Delbani a acordat o atenție deosebită dezvoltării carierei sale medicale, obținând mai multe diplome și certificate care confirmă pregătirea sa profesională în liposucție, între care diploma de la congresul internațional TD ABS care certifică pregătirea intensivă a Dr. Delbani în remodelare corporală și mamară.

Liposucție abdominală poze Dr. Delbani | GALERIE FOTO

22

Sursa foto: Dr. DELBANI – pacienți

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton