Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru toate whishlisturile

 advertising.ringier
.

Sezonul sărbătorilor a venit si ninsoarea care tocmai ne-a bucurat sufletul zilele trecute ne confirma acest lucru. Ceasul ticăie pentru a cumpăra cadouri de Crăciun, iar în cele ce urmează ne transformăm în mici spiriduși ai Moșului și îți oferim doza de inspirație pentru shoppingul de sărbători din acest an. 

0046-23-11-17-_h2a3074-10046-23-11-17-_h2a3074-1

De la părinți, la parteneri, cei mai buni prieteni, iubiti, frați sau surori, chiar si ceva pentru Secret Santa, suntem siguri că te vom inspira și apoi, în Băneasa Shopping City vei găsi toate cadourile pe care le căutai. 

O pereche superbă de pantofi, o geantă nouă, o rochie elegantă, o bijuterie fină, un parfum cu miros de sărbătoare, un nou set de pahare de cristal, un calendar Advent cu produse de beauty… când vine vorba de cadouri de Crăciun, opțiunile sunt nesfârșite. 

În universul modei, Băneasa Shopping City deschide ușa către un Crăciun de excepție, unde fiecare dar devine o promisiune de rafinament, eleganță și bucurie. 

Pasul în stil începe cu încălțămintea potrivită. Fie că preferi rafinamentul pantofilor cu toc sau senzualitatea sandalelor, fiecare pereche reprezintă o declarație de fashion în culori ce te vor învălui în eleganță clasică și strălucire glamour. Pregătește-te să-ți dezvălui personalitate în preajma sărbătorilor de iarnă, cu nuanțe vibrante de roșu, negru sofisticat sau nude subtil cu detalii glitter, aducând astfel un farmec aparte. 

Redefinește stilul prin detalii distinctive intrând în lumea accesoriilor. Chiar dacă optezi pentru un model clasic sau pentru o piesă care te va scoate din anonimat, geanta este mereu o alegere inspirată care promite să transforme orice apariție într-un veritabil editorial de modă, de asemenea, potrivită oricând pentru a fi dăruita. Și ce moment mai bun de a achiziționa acea poșeta all glitter, decât cel al sărbătorilor?

Accentuează-ți feminitatea cu bijuterii sofisticate: coliere inedite, cercei strălucitori și brățări delicate, pentru a transpune ținutele alese în adevărate opere de artă. Indiferent că ești în căutarea unui ceas modern, a unei cravate care atrage toate privirile sau a unui portofel ce completează stilul, toate accesoriile sunt alese cu grijă pentru a defini perfect orice outfit. 

Iar pentru EL exista de asemenea o selectie atent aleasă și multe alte posibilități de accesorii pe care i le poți oferi. Fie ca optezi pentru o  cravată care va atrage toate privirile sau un portofel ce completează stilul personal, toate accesoriile sunt alese cu grijă pentru a defini perfect orice outfit. Optează pentru texturi moi și nuanțe versatile pentru a obține un look impecabil.

Selecția de rochii și costume îți va permite să-ți exprimi personalitatea într-un mod autentic și desăvârșit prin negru catifelat, strălucirea aurie a paietelor și pasiunea intensă a roșului. Totodată articolele din această categorie se pot transforma în cadoul perfect. 

Explorează o lume a cadourilor sofisticate, care transmit grijă și atenție la detalii. Seturi de îngrijire personală cu arome rafinate, parfumuri ce definesc subtilitatea, produse de makeup ce evidențiază frumusețea naturală și lumânări parfumate ce transformă orice spațiu într-un sanctuar de relaxare sau accesorii digitale care aduc inovație în viața cotidiană.

Adaugă magie și veselie în garderoba celor mici cu magazinele dedicate copiilor, care oferă opțiuni adorabile pentru a îi pregăti pentru sărbătorile de iarnă: pulovere pufoase, accesorii jucăușe și ghete în culori vibrante.

În acest sezon, descoperă farmecul Crăciunului la pas, prin Băneasa Shopping City, destinația perfectă pentru cumpărăturile de sărbători. Fie că vrei să îi răsfeți pe cei apropiați sau chiar pe tine, aici găsești tot ce îți dorești pentru a aduce un strop de magie în viața ta și a celor din jur. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton