Cele mai solicitate intervenții ale anului 2023 în clinica Dr. Pascal Dameh. Ce transformări au fost la modă în rândul femeilor

 advertising.ringier
.

Frumusețea este o muncă de ambele părți, dar atunci când ai alături un medic ce îți susține efortul la orice pas, totul devine mai simplu și plăcut. Anul 2023 a reprezentat un an cheie în cariera medicului Pascal Dameh, supranumit și esteticianul vedetelor. Află în rândurile de mai jos care au fost cele mai solicitate operații estetice ale anului 2023.

Atunci când observăm că semnele trecerii timpului devin din ce în ce mai evidente, când complexele noastre ne afectează încrederea, când trupul a suferit schimbări în urma unei sarcini sau chiar și atunci când considerăm că natura nu ne-a înzestrat suficient, vizita în cabinetul medicului estetician ne poate furniza atât răspunsuri clare, cât și opțiuni concrete pentru a ne îmbunătăți aspectul și încrederea în noi înșine.

Anul 2023 a fost unul plin rezultate satisfăcătoare în cariera profesională a chirurgului estetician Dr. Pascal Dameh, care a ajutat numeroase paciente să-și îndeplinească visul și să-și schimbe viața după ce au trecut prin transformări semnificative apelând la intervenții chirurgicale. 

(H2) Operațiile estetice la care au apelat într-un număr record femeile, în clinica Dr. Pascal Dameh, în anul 2023 

Cu rezultate remarcabile în domeniul chirurgiei sânului, cu precădere implantul mamar și mastopexia, Dr. Pascal Dameh a devenit un nume de referință în medicina estetică, aspect care se reflectă în numărul pacientelor care îl aleg pe expert pe drumul transformării lor. 

Cu o reputație solidă în chirurgia sânului și practicarea tehnicilor avansate care facilitează recuperarea rapidă a pacientelor, specialistul a devenit în timp alegerea numărul 1 a vedetelor din România și a femeilor care se află în căutarea unor transformări remarcabile. 

În anul 2023, două dintre cele mai solicitate intervenții estetice în cabinetul Dr. Pascal Dameh au fost implantul mamar și mastopexia (liftingul mamar). Dr. Pascal Dameh a introdus în România tehnici noi care fac intervențiile mult mai ușoare pentru paciente, la fel și recuperarea.

„Majoritatea femeilor își doresc implanturi naturale. Cheia implanturilor cu aspect natural este alegerea unei dimensiuni care se armonizează perfect cu restul corpului. Totodată, folosesc tehnici în urma cărora disconfortul este extrem de redus după operație și permite pacientei o mobilitate a brațelor mult mai mare. Am multe paciente care se reîntorc la activitatea de birou la doar 5 zile”, a declarat medicul Pascal Dameh într-un interviu pentru o celebră publicație din domeniul estetic. 

Frumusețea este, fără îndoială, un ideal pe care mulți îl urmăresc și pot obține rezultate satisfăcătoare cu ajutorul chirurgiei estetice – fiind totodată și un domeniu al discreției, o caracteristică mult căutată de numeroase paciente. Dr. Pascal Dameh se remarcă și la acest capitol delicat, fiind de asemenea un aspect cheie în succesul de care se bucură în prezent. 

(H2) Sfaturi de la Dr. Pascal Dameh despre cum se pot pregăti pacientele înainte de operația de implant mamar și mastopexie (lifting mamar)

  • Fiecare intervenție chirurgicală necesită o serie de analize pentru a ne asigura că pacientul se află într-o stare bună de sănătate și pentru a trata orice afecțiuni care pot fi descoperite în timpul investigațiilor. 
  • Le recomand pacientelor mele să nu fumeze timp de două săptămâni înainte și după operația de implant mamar pentru a nu avea complicații. 
  • Înainte de intervenție, le recomand pacientelor mele să nu ia medicamente antiinflamatoare, precum aspirina. Dacă există orice tratament în curs, trebuie să fiu anunțat pentru a lua o decizie.
  • În ceea ce privește alimentația, nu există restricții semnificative, cu excepția perioadei de 12 ore înainte de operație, când recomand tuturor pacientelor să nu mai consume alimente sau lichide. 
  • După operația de implant mamar sau mastopexie, este crucial să se evite fluctuațiile semnificative în greutate, pentru a nu influența rezultatul final.
  • De obicei, le recomand pacientelor mele să aibă pe cineva alături care să le ajute în primele 24 de ore după externarea din spital. După anestezia generală pot apărea senzații de amețeală și e important să evităm accidentările.
  • Pacientele trebuie să evite ridicarea obiectelor grele.

Chirurgul estetician Pascal Dameh s-a remarcat la scară largă datorită tehnicilor estetice inovatoare și a pregătirii sale profesionale la cel mai înalt nivel. Participarea sa activă și frecventă la cele mai mari universități și congrese naționale și internaționale îi reconfirmă expertiza și dedicarea în domeniul esteticii medicale. Dr. Pascal Dameh nu este doar medic specialist în chirurgia plastică și estetică, ci și trainer și speaker internațional cu o experiență vastă în domeniu.

Pentru cei interesați să beneficieze de serviciile de top oferite de Dr. Pascal Dameh, clinica medicului este situată la adresa Bulevardul Primăverii 19, Sector 1, București. Pentru programări și informații suplimentare puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un e-mail la adresa [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton