Cum alegi mașina de spălat rufe

 bogdan.galca
.

Într-o mare de mărci și modele, alegerea potrivită a mașinii de spălat rufe poate părea mai degrabă o loterie. Evident, bugetul e unul dintre factorii decisivi, dar chiar și așa, rămân o mulțime de opțiuni la dispoziție. Așa că te ajutăm cu 4 pași esențiali, care să te ducă mai aproape de mașina de spălat rufe de care ai nevoie.

  • Kilogramele care chiar contează

Singurele kilograme care contează sunt cele ale capacității de încărcare – principalul aspect la care trebuie să te uiți. Capacitatea este definitorie, nu poate fi modificată apoi, așa că e bine să iei decizia corectă din prima. O decizie corectă nu este doar pentru tine, ci și pentru „viața' mașinii – o mașină prea goală sau prea plină se va strica mai repede.

Stabilește capacitatea de care ai nevoie în funcție de numărul de persoane care vor folosi acea mașină de spălat. Locuiești singură? Optează pentru o mașină cu capacitate mai mica. Pentru 2 persoane, una de 6-8 kg este o decizie înțeleaptă, iar pentru 4 persoane, 8-10 kg.

Poți decide capacitatea de care ai nevoie și în funcție frecvența cu care speli – cu cât speli mai des, cu atât vei rări spălările cu o mașină de capacitate mai mare. Asta te va ajuta să economisești atât apă, cât și energie. Totuși, ține cont că nu este sănătos pentru tambur să „meargă' prea gol.

Gama de mașini Heinner are disponibile modele pentru uz casnic de orice capacitate, așa că trebuie doar să decizi ce ți se potrivește.

  • Ce știe să facă

Funcțiile sunt cele care îți protejează atât țesăturile, cât și consumul de energie și apă, dar și mașina de spălat în sine. Funcțiile pot fi denumite diferit, în funcție de marcă, dar e bine să cauți un model care să aibă funcție de rufe delicate, de igienizare, rufe voluminoase, rufe foarte murdare.

Modelele Heinner îți oferă toate acestea, precum și câteva în plus: Motorul Inverter, o funcție care garantează vibrații și uzură reduse, ceea ce crește longevitatea mașinii. De asemenea, ai funcția Add Wash – poți adăuga articole chiar și după ce ciclul de spălare a început. Știi perechea șosetei pe care o găsești fix după ce ai pornit, nu? Funcția de igienizare este asigurată de un jet de abur puternic care îndepărtează alergeni precum polen, acarieni și paraziți. Astfel, pielea sensibilă va fi protejată.

  • Clasa de consum

Consumul eficient nu mai e un moft. În ultima vreme, atât contextul, cât și conștientizarea impactului pe care îl avem asupra planetei, au dus la electrocasnice din ce în ce mai eficiente energetic. Așa că ai de unde alege. Și chiar dacă un model dintr-o clasă superioară este mai scump, efortul financiar va merita – în timp, îl vei amortiza datorită unui consum redus.

Descoperă toată gama de mașini de spălat rufe Heinner – multe modele având clasa de consum A, B și C si motor inverter.

  • Unde o pui, acolo rămâne

Da, contează cum arată. Chiar și o mașină de spălat rufe. Dacă știi că o vei vedea des, alege un model care să-ți placă și să se încadreze frumos cu restul ambientului. Da, designul chiar contează, iar la Heinner nu vei găsi doar mașini de spălat rufe performante, cu toate funcțiile de care ai nevoie, ci și un design modern, ușor de integrat. Toate modelele au cu 5 ani garanție, încât tu te bucuri fără griji de hainele și țesăturile pe care le iubești. Trebuie doar să-ți înregistrezi mașina de spălat rufe pe heinner.ro.

Link produs: https://heinner.ro/electrocasnice/product/masina-de-spalat-rufe-heinner-hwm-m1014ivkb-capacitate-10kg-viteza-de-centrifugare-1400rpm-clasa-energetica-b-motor-inverter-14-programe-display-led-control-touch-program-rapid-15-min-pro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton