Cum alegi ținuta potrivită dacă ești mică de statură? 

 advertising.ringier
.

sursa foto: www.trendland.ro 

În zilele noastre moda se rezumă la a îmbrățișa felul în care suntem, atât în ceea ce privește forma corpului nostru, cât și preferințele vestimentare (întotdeauna ar fi trebuit să fie așa). Mulțumită unora dintre aceste schimbări pozitive din societate – astăzi, există opțiuni nesfârșite pentru a alege piese vestimentare pentru femeile minione. Deoarece tipurile de corp variază de la o persoană la alta este esențial să găsești modul potrivit de a-ți stiliza aspectul. Indiferent de tipul tău de corp, cu câteva sfaturi uimitoare și practice îți poți etala cu ușurință ținuta. În acest scop, în acest articol, îți prezentăm câteva sfaturi de modă, idei vestimentare, care te pot face să arăți superb fără efort. Ideea este să lucrezi cu tipul de corp cu care te-ai născut. 

  • Primul sfat de bază pentru femeile mici de statură este de a respecta regula 2/3 – 1/3. Aceasta înseamnă că nu vei împărți corpul în două jumătăți egale prin vestimentație. În schimb, acoperi 2/3 din corp cu partea de jos (fustă sau pantaloni cu talie înaltă) și restul de 1/3 cu partea de sus (bluza).
  • Stratificarea este cel mai bun mod de a-ți înfrumuseța ținuta, dar nu exagera și nu o face copleșitoare. Păstrează totul cât mai simplu.
  • Nu alege rochii care se opresc în zona gambei – alege rochii scurte sau maxim până la genunchi. Dacă este important să porți un model mai lung la un eveniment foarte elegant, alege lungimea până la gleznă.
  • Același lucru este valabil și pentru mâneci; acestea trebuie să ajungă până la încheietura mâinii și nu mai departe. Ele pot fi mai scurte, dar nu mai lungi.
  • Printurile monocromatice sunt mult mai potrivite pentru femeile minione, conferind uniformitate și continuitate ținutei.
  • Stai departe de ținutele care sunt prea largi, care au croială nedefinită sau forme complicate.
  • Dacă alegi dungi, optează pentru cele verticale, mai ales în cazul rochiilor, al pantaloni sau fustelor. Bluzele pot avea dungi orizontale.
  • Poartă tocuri – cea mai evidentă modalitate de a părea mai înaltă.
  • Accesoriile și curelele – alege-le întotdeauna subțiri și delicate, în loc de late și voluminoase.

Tipuri de rochii elegante pentru femei scunde

Dacă ești minionă cu siguranță îți este destul de greu să alegi anumite piese vestimentare, mai ales dacă vorbim despre rochii elegante. Alegerea unei rochii pentru un eveniment special, care să te avantajeze, este o misiune destul de dificilă. Ce croială să aibă rochia? Cât de adânc să fie decolteul? Ce lungime trebuie să aibă o rochie care să îți alungească silueta?

Ei bine, cele mai recomandate modele pentru înălțimea ta sunt rochiile cu decolteu în V, rochiile cu talie înaltă și cordon, cele până la genunchi sau deasupra genunchilor, rochiile fluide. 

Îți prezentăm mai jos un model de la Trendland, potrivit pentru orice înălțime. Rochia urmează linia corpului, iar lungimea se află deasupra genunchilor. Beneficiază de un șlit discret care ajută la efectul vizual de alungire a picioarelor. De asemenea, cordonul de deasupra taliei delimitează avantajos corpul și evidențiază zona inferioară. 

Tipuri de fuste pentru femei scunde

Fustele creion îți complimentează tipul de corp și se integrează în totalitate, dar trebuie să asortezi ținuta cu ceva care să nu te micșoreze și mai mult. Alege o bluză delicată pe care o poți baga in fusta pentru a evidentia talia. Adaugă tocuri ascuțite și silueta ta va prinde contur și înălțime.

Sperăm că aceste sfaturi utile de modă privind ținutele pentru femeile minione te vor ajuta. Încearcă-le și fii martoră la transformarea ta. Nu uita că cel mai important lucru este să te simți confortabil și să ai încredere în tine și în ținutele pe care le alegi! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton