Cum să menții ordinea printre produsele de îngrijire și make-up 

 advertising.ringier
.

Ultimul lucru pe care îl dorești dimineața este să alergi dintr-o parte în alta a casei încercând să găsești pensula pentru blush sau rimelul. Dimpotrivă, a-ți rezerva câteva momente pentru a te aranja și machia dimineața te-ar putea ajuta să începi fiecare zi simțindu-te și arătând minunat. Astfel, organizarea mesei de toaletă este esențială pentru a te asigura că obții acest sentiment de calm.

Iată câteva sfaturi pentru a ține dezordinea la distanță.

Mai întâi scapă de dezordine

Înainte de a începe să organizezi lucrurile, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să începi cu o sesiune de curățenie. Poți descoperi că ai depozitat pe măsuță unele lucruri de care nu mai ai nevoie sau care nu își mai au locul în acest spațiu.

Sortează lucrurile și gândește-te la produsele de care vei avea nevoie zilnic. Astfel, te vei asigura că măsuța de toaletă este funcțională și că vei avea la îndemână tot ce îți trebuie pentru rutina de îngrijire și de make-up.

Totodată, renunță la produsele de machiaj și de înfrumusețare vechi, pe care nu le mai folosești. Debarasarea va elibera spațiu deasupra și în sertarul măsuței de toaletă și astfel îți va fi mai ușor să găsești loc pentru obiectele pe care le utilizezi cel mai des.

Investește în accesorii de depozitare

Cel mai bun mod de a decide ce trebuie să depozitezi pe masa de toaletă și cum să o organizezi este să te gândești la modul în care decurge rutina de îngrijire și make-up. Pentru a economisi timp și a face din acest proces un moment de plăcere, vei dori ca tot ceea ce folosești zilnic să fie la îndemână imediat ce te așezi.

De obicei, vei dori să ai la îndemână produsele de make-up și pensulele de machiaj, produsele de îngrijire a părului, bijuterii, poate câteva parfumuri dama și produse de îngrijire a pielii, astfel încât să poți efectua rutina de înfrumusețare având toate produsele la un loc.

Dacă măsuța de toaletă vine cu sertare încorporate, ai putea lua în considerare posibilitatea de a investi în separatoare de sertare pentru a te ajuta să organizezi mai bine spațiul.

Coșulețele și cutiile pot fi, de asemenea, accesorii utile, astfel încât să poți grupa cu ușurință diferite produse în funcție de scopul pentru care le vei folosi.

Păstrează pensulele de machiaj într-un vas, rujurile în altul, fardurile de ochi și rimelurile în altul, și așa mai departe. Astfel, vei putea vedea cu ușurință când rămâi fără produsele tale de înfrumusețare preferate.

Depozitând bijuteriile în mod corespunzător, vei evita, de asemenea, ca brățările și colierele să se încurce, ceea ce poate fi frustrant și poate necesita mult timp pentru a fi descurcate. Poți folosi diferite cutii pentru acest lucru sau poți achiziționa un suport pentru bijuterii. 

Dacă ai loc în măsuța de toaletă, articolele mai mari, cum ar fi uscătoarele de păr, pot fi, de asemenea, utile pentru a le avea la îndemână, dar nu la vedere.

Adaugă o oglindă

O oglindă pentru masa de toaletă este un must-have, deoarece nu numai că va adăuga lumină și un sentiment de spațiu în dormitorul tău, dar va însemna, de asemenea, că vei avea tot ce e necesar pentru a te pregăti dimineața.

Alegerea oglinzii depinde de stilul măsuței de toaletă și de estetica generală a dormitorului. Poți fixa oglinda pe perete sau poți investi într-o opțiune de sine stătătoare pe care să o amplasezi deasupra măsuței de toaletă. 

O oglindă principală îndreptată direct spre tine, cu oglinzi reglabile și înclinate de o parte și de alta, poate face ca aranjarea părului, în special, să fie o sarcină mai ușoară. 

Luminează zona

Când vine vorba de organizarea măsuței de toaletă, trebuie să iei în considerare și iluminatul. În mod ideal, vei putea să amplasezi măsuța de toaletă cu fața către fereastră, astfel încât lumina naturală să te ajute atunci când te machiezi. Dacă acest lucru nu este posibil, ai putea să investești în iluminat suplimentar, cum ar fi o lampă de masă, pentru a te asigura că zona este bine luminată.

O lampă autoportantă care se înclină și poate fi mutată cu ușurință este cea mai bună opțiune pentru a evidenția diferite zone ale feței și pentru a te asigura că machiajul iese perfect.

Așadar, în loc să-ți ascunzi machiajele într-un sertar și să depozitezi cremele în baie sau pe noptieră, ai putea lua în considerare să le oferi un loc de cinste pe măsuța de machiaj. În plus, vei crea un spațiu pe care chiar vei dori să îl folosești.

Sursa foto: freepik.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton