Cum să pregătești un picnic reușit pentru partenera ta? Top 5 aspecte esențiale

 advertising.ringier
.

Cum frigul nu și-a făcut apariția, ne mai putem bucura în continuare de câteva zile cu soare și temperaturi plăcute. Pentru astfel de zile, un picnic este o activitate excepțională! Dacă vrei să îți surprinzi în mod plăcut partenera, atunci această idee este exact ceea ce căutai. Iar dacă nu știi exact ce îți trebuie pentru picnic, nu-i problemă! În acest articol vei găsi 5 aspecte de care să ții cont atunci când faci pregătirile pentru picnic. 

Iată ce trebuie să ai în vedere pentru ca totul să meargă ca la carte

  1. Alege o locație

Primul pas pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când vrei să organizezi un picnic, este alegerea locației potrivite. Gândește-te la un loc în natură, frumos, liniștit, în care prietenei tale îi va plăcea să meargă. Asigură-te că este și spațiu pentru a putea întinde tot picnicul, dar și să existe o priveliște de care să te bucuri împreună cu jumătatea ta. De exemplu, alege un parc care este în apropierea unui lac sau râu, sau dacă locuiești lângă mare, atunci un picnic pe plajă poate fi inedit. 

  1. Pregătește mâncarea și băutura

Deși nu este vorba doar despre a mânca și a bea când vine vorba de un picnic, aceste două aspecte nu trebuie neglijate! Gândește-te la câteva gustări care știi că sunt pe placul prietenei tale și împachetează-le. Pe lângă ceea ce știi că îi place, poți pune și câteva fructe și legume deja tăiate și pregătite pentru a fi mâncate.

Cât despre băutură, poți opta pentru un prosecco, pentru un vin rose sau chiar un cocktail non alcoolic. Găsești toate aceste variante chiar pe site-ul celor de la altex.ro și la prețuri foarte bune! De asemenea, nu uita să împachetezi și o sticlă de apă sau chiar suc. 

  1. Împachetează farfurii, tacâmuri și pahare

După ce te-ai ocupat de mâncare și băutură, nu uita să împachetezi farfurii, tacâmuri și două pahare. Acestea vor fi necesare pentru picnic, deci trebuie să fie pe lista ta atunci când începi pregătirile! Iar dacă nu vrei să împachetezi prea multe lucruri și să îți faci bagajul prea greu, poți opta pentru variante de unică folosință, care sunt mult mai ușor de folosit.

  1. Nu uita păturica!

Este esențial să aduci o pătură atunci când faci picnic. Iar dacă nu ai o pătură, poți opta pentru un cearșaf de pat. Indiferent de ce alegi să aduci, asigură-te că dimensiunile sunt destul de mari, pentru a vă putea bucura de un picnic reușit și confortabil!

  1. Ocupă-te și de ambianță

Chiar dacă vei alege o locație cu un peisaj frumos, poți face ca întreaga experiență să fie mult mai interesantă de atât. Ține cont de întreaga ambianță, adăugând câteva lumânări, poate chiar o melodie în surdină și de ce nu, câteva pernuțe decorative pentru a vă simți cât mai relaxați. Toate aceste decorațiuni vor crea o atmosferă romantică pentru voi doi!

În concluzie, un picnic poate fi mai mult decât potrivit dacă dorești să îți surprinzi partenera! Dacă ții cont de cele menționate mai sus, întreaga experiență va fi una de vis.

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton