Cum să te îmbraci iarna aceasta pentru a întoarce toate privirile?

 advertising.ringier
.

Sezonul rece poate reprezenta o provocare atunci când vine vorba despre ținute reușite care să te ajute să-ți exprimi personalitatea și să întorci toate privirile, indiferent de locul în care te afli. Deși temperaturile scăzute de afară impun piese vestimentare mai groase, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la a te îmbrăca frumos, ci să găsești acele elemente prin intermediul cărora să creezi outfituri spectaculoase. Așadar, fii creativă și completează-ți garderoba corespunzător.

Iată de ce ai nevoie pentru a avea un stil vestimentar remarcabil iarna aceasta

Rochii de iarnă

Chiar dacă vremea de afară nu se compară cu cea din timpul verii, făcând alegeri inteligente, poți purta în continuare rochii. Acestea sunt ușor de integrat în ținute, iar combinate cu alte elemente potrivite acestui sezon îți vor asigura confort și stil în același timp. În acest sens, la StarShinerS.ro găsești o varietate de rochii de iarnă, special create pentru a satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Indiferent de stilul pe care îți place să îl abordezi cel mai des, printre modelele puse la dispoziție se numără atât rochii elegante, cât și mai casual.

Pulovere chic

Dacă te numeri printre persoanele mai friguroase și nu concepi să ieși pe vremea asta afară fără un pulover călduros, atunci trebuie să îți echipezi șifonierul cu câteva pulovere de calitate, pe care să le integrezi cu ușurință în mai multe tipuri de ținute. Pentru a nu da greș, poți opta pentru culori neutre, însă nu strică să ai un pulover într-o nuanță mai aprinsă, dacă aceasta te reprezintă. Cu puțină creativitate și atenție la detalii, le poți purta chiar și peste anumite tipuri de rochii, atâta timp cât te simți încrezătoare, iar combinația nu creează un dezechilibru vizual.

Palton și geacă

Indiferent de modul în care se prezintă anotimpul, eleganța nu trebuie să dispară, iar în acest sens, din dulapul tău nu trebuie să lipsească un palton care să arate impecabil din toate punctele de vedere. Pentru a îți fi facil să-l integrezi în outfiturile tale, poți alege unul într-o nuanță neutră sau clasicul negru.

În schimb, dacă îți place mai mult stilul casual, o geacă călduroasă și cool îți va fi mereu de ajutor. Aceasta poate fi de asemenea în culori neutre, dar dacă vrei să adaugi o pată de culoare în peisaj, poți purta și culori mai vii. Ai mereu în vedere preferințele tale și îmbracă-te cum simți, căci doar așa te vei simți bine în pielea ta.

Încălțăminte călduroasă

Dincolo de piesele vestimentare potrivite acestui sezon, nu ignora nici importanța pe care o are încălțămintea. Pentru a îți asigura confortul necesar, este important ca aceasta să fie călduroasă, dar și să arate bine. În această direcție, poți opta pentru ghete, botine, cizme sau bocanci, care să te avantajeze.

Prin urmare, acordând atenție detaliilor și pieselor vestimentare de bază din ținute, cu siguranță nu vei trece neobservată și vei străluci indiferent de context în ținutele pe care le creezi.

Sursa foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton