Cum să te pregătești din timp pentru Valentine’s Day?

 advertising.ringier
.

Valentines Day este un moment prielnic să-ți arăți dragostea și aprecierea față de partener, iar o lenjerie intimă nouă poate adăuga o notă de romantism acestei nopți speciale. Cu toate acestea, a găsi lenjeria de corp perfectă pentru o astfel de ocazie este, uneori, un lucru destul de dificil. Însă, ținând cont de câteva sugestii, totul va fi cu mult mai simplu, iar iubitul tău va aprecia efortul pe care l-ai depus pentru a spori senzualitatea dintre voi. Dacă ți-ai propus să investești anul acesta în noi piese de lenjerie intimă pentru Valentines Day, fii sigură că există o mulțime de opțiuni romantice pe piață, indiferent de stilul tău, care te vor face să te simți extraordinar în pielea ta.

Rămâi fidelă stilului tău pentru un plus de încredere în sine

Lenjeria intimă este o parte importantă a garderobei tale și poate fi o modalitate excelentă de a-ți exprima propriul stil. Indiferent că ești pasionată de piesele sexy, drăgălașe sau îndrăznețe, cu siguranță există modele care să ți se potrivească perfect. 

A purta lenjerie intima la ocazii speciale nu înseamnă că trebuie să-ți sacrifici propriul stil. Cu o selecție corectă de astfel de articole, te asiguri că arăți și te simți în continuare confortabil, doar că într-o versiune mai elegantă a ta. De la sutiene și furouri din dantelă până la boxeri din satin și compleuri seducătoare, există nenumărate opțiuni pe piață din care poți alege, cu care să-ți definești stilul personal.

Poartă lenjerie intimă care te face să te simți confortabilă și încrezătoare

Atunci când te simți încrezătoare în forțele proprii îți poți exprima cu ușurință sexualitatea prin lenjeria intimă pe care alegi să o porți. A ști ce tip de lenjerie de corp scoate cel mai bine în evidență formele tale unice poate ajuta la creșterea stimei de sine și a nivelului de confort. Fie că alegi să porți o pereche de chiloți hipster sau una cu croială braziliană și dantelă, important este să alegi ceea ce se potrivește cel mai bine tipului tău de corp și te face să te simți cu adevărat sexy. 

Alege o lenjerie de corp care îți place atât ție, cât și lui

Când vine vorba despre modă, poate fi dificil să găsești un echilibru între propriul tău stil și ceea ce i-ar plăcea partenerului tău. Dacă vei reuși să alegi piese de lenjerie sexy care să fie pe placul amândurora, cu siguranță vei crea un look nu doar elegant, ci și măgulitor. Este important să vă faceți timp și să explorați diferite opțiuni împreună, astfel încât să ajungi în final să ai o ținută care să vă facă fericiți pe amandoi. Atingerea unui compromis este o parte integrantă a oricărei relații, iar acest lucru poate fi la fel de bine valabil și în ceea ce privește alegerea celei mai potrivite lenjerii intime. 

Lenjerie sexy neagră – sărbătorește Ziua Îndrăgostiților în cel mai dulce stil clasic! 

Roșul și rozul sunt culorile tradiționale prin care se exprimă dragostea și romantismul de Valentines Day. Însă această zi este ocazia perfectă de a experimenta piese noi de lenjerie intimă. Dacă vrei să dezvălui cât mai mult din formele tale sau să păstrezi totul învăluit în mister, pentru un plus de senzualitate, nimic nu strigă sexy mai tare decât o lenjerie intimă de culoare neagră. Indiferent că mergi pe variante clasice, precum o cămașă de noapte din satin, sau pe ceva mai îndrăzneț, așa cum este un body din dantelă, transparent, cu mâneci lungi și decolteu amplu, o lenjerie intimă neagră va face ca iubitul tău să nu-și mai poată lua ochii de la tine pe 14 februarie. 

Pentru o notă de glamour și senzualitate, completează look-ul cu un machiaj subtil smokey eye și o coafură cu bucle mari, lejere. Astfel, ținuta ta va fi cu adevărat suprinzătoare, iar efectul va fi cu siguranță cel scontat! 

Să arăți și să te simți sexy este o parte importantă a vieții tale în fiecare zi, nu doar de Valentines Day. Cu toate acestea, este important să reții că secretul pentru a obține un aspect uimitor cu orice ocazie este acela de a găsi piesele vestimentare care funcționează cel mai bine în cazul tău. Așa că nu îți fie teamă să experimentezi până vei găsi combinația perfectă! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton