Cum te poate ajuta reflexoterapia tălpilor?

 advertising.ringier
.

     Ți-ai imaginat vreodată că există o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de sănătate și de a te relaxa prin simpla stimulare a tălpilor? Află despre ‘minunile reflexoterapiei și cum acest tratament vechi de secole poate reda echilibrul întregului tău corp!

          Stresul cotidian, tensiunea musculară și alte disconforturi pot afecta sănătatea noastră generală. Mulți dintre noi căutăm metode alternative de a ne îmbunătăți starea de bine fără a ne administra medicamente sau intervenții invazive. Important este să știm că sunt o mulțime de metode care ne pot face bine în anumite condiții. 

          Una dintre metode este și reflexoterapia, folosită de sute de ani și cunoscută pentru efectele relaxante asupra corpului, minții și care se folosește de zonele de proiecție de pe mâini, tălpi, urechi și față pentru a relaxa corpul sau pentru a ameliora simptomele anumitor afecțiuni. 

              Ce este reflexoterapia tălpilor?

        Reflexoterapia tălpilor este o formă de terapie holistică, ce se bazează pe ideea că există puncte specifice pe talpa piciorului care corespund diferitelor organe și sisteme din corpul uman. Prin stimularea acestor puncte, se crede că se poate îmbunătăți circulația sângelui, se pot reduce tensiunile musculare și se poate favoriza echilibrul energetic.

              Ce tratează reflexoterapia piciorului?

          Reflexoterapia piciorului poate fi folosită pentru o gamă largă de afecțiuni și probleme de sănătate, inclusiv:

  • Reducerea nivelului de stres și a tensiunii

              Printr-un număr de ședințe stabilit de către specialist, te vei bucura de o diminuare a stării de tensiune resimțite la nivel corporal și mental.

  • Alinarea durerilor de cap și a migrenelor

Durerile de cap pot fi ameliorate. La fel și migrenele. 

  • Ameliorarea durerilor de spate

            Dacă te confrunți cu dureri de cap frecvente, reflexoterapia tălpilor te poate ajuta.

  • Îmbunătățirea circulației sângelui

Prin presarea anumitor puncte din talpă, circulația sângelui se va îmbunătăți.

           Ce contraindicații are reflexoterapia?

         Deși reflexoterapia piciorului este o terapie relativ sigură, există persoane cărora le este contraindicată, așa cum se întâmplă în majoritatea modalităților de îmbunătățirea a stării de sănătate:

  • Femeile gravide sau copiii mici
  • Persoane cu leziuni la nivelul piciorului sau gleznei
  • Cazuri de tromboflebită sau afecțiuni vasculare avansate
  • Insuficiență renală acută 

         Cum te poate ajuta reflexoterapia tălpilor?

          Îți poate îmbunătăți circulația sângelui, îți poate relaxa profund mintea și trupul, îți poate alina diferite dureri provocate de unele afecțiuni și îți poate îmbunătăți funcționarea organelor interne. 

            Dacă simți că reflexoterapia piciorului ar putea fi o alegere potrivită pentru tine, nu ezita să te adresezi specialiștilor în reflexoterapie de la Clinica Fiziolife Medica din București și încearcă această terapie naturală și relaxantă! Aceștia vor crea un plan individualizat de tratament cu un număr de ședințe între 12-15, uneori și mai multe în funcție de problema de sănătate pe care o ai. 

        Descoperă beneficiile acestei terapii, redă echilibrul și armonia în corpul și mintea ta! Descoperă cât de bine te poți simți în urma ședințelor de reflexoterapie efectuată de profesioniști în domeniu. Alege să fii bine cu tine! Să te bucuri de o calitate mai bună a vieții!

Sursă foto: BAO FOOT SPA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton