CV care impresioneaza orice angajator

 advertising.ringier
.

Cand esti in cautarea unui loc de munca, CV-ul tau este o sansa de a te vinde unui potential angajator. Sfatul tipic pentru scrierea unui CV bun este sa va descrieti valoarea companiilor anterioare.

Dar, in loc sa enumerati pur si simplu sarcinile postului, ar trebui sa explicati cum ati afectat pozitiv rezultatul final. Arata-i unui potential angajator de ce ai fi un plus valoros.

Dar, uneori, actiunile tale nu se potrivesc cu modelul respectiv. Este posibil sa trebuiasca sa ganditi in afara cutiei pentru a descrie impactul experientei dvs. fara repere evidente – cum ar fi generarea de milioane profit.

Faceti mai multe simulari ale salariului prin utlizarea aplicatiei calcul salariu net si brut pentru a fi sigur pe dvs. de suma pe care o cereti la angajare.

Designul ar trebui sa uimeasca

Daca nu aveti multa experienta sau o lista uriasa de realizari din pozitiile dvs. anterioare, un design atragator din punct de vedere vizual va poate prezenta experienta intr-un mod atragator, astfel incat sa iesi in evidenta. Puteti angaja un profesionist pentru a crea un CV frumos, dar exista multe sabloane gratuite disponibile online prin resurse precum Canva.

Daca urmeaza sa va negociati salariul in alta moneda recomandam utlizarea aplicatiei convertor valutar.

Descrie-ti punctele forte

Includeti o prezentare generala sau o sectiune de profil in partea de sus, plina de cuvinte de impact care descriu ceea ce va face diferit si mai bun decat alti candidati. Aici sunt cateva exemple:

  • Abilitati de comunicare de top
  • Abil in manipularea informatiilor sensibile
  • Un bun manager de proiect
  • Excelent la prioritizare si organizare

Demonstreaza-ti impactul

Poate ca nu ati condus personal compania in crestere cu doua cifre sau nu ati creat programe care au condus la economii de milioane, dar fiecare angajat are un impact.

Ganditi-va la modul in care munca dvs. i-a ajutat pe altii – managerul sau seful dvs., echipa dvs., departamentul dvs. – plus imbunatatiri si realizari. Descrie abilitatile tale si modul in care munca ta i-a afectat pozitiv pe ceilalti, nu doar indatoririle tale. Fiti creativ cu descrierea dvs., fiind totusi sincer cu privire la indatoririle dvs.

Personalizeaza-l

Ajustati usor si adaptati-va CV-ul pentru a viza mai multe tipuri de locuri de munca, astfel incat sa aiba legatura directa cu pozitia sau industria. Acest lucru poate fi dificil daca aplicati pentru o multime de pozitii diferite, dar puteti crea mai multe tipuri de CV-uri pentru diferite titluri de post sau locuri de munca si apoi il puteti trimite pe cel adecvat atunci cand aplicati.

Adaugati formare, dezvoltare si voluntariat

Certificatele, formarea si locurile pe care le-ati oferit voluntar va dezvaluie ca potential candidat si va ajuta sa aratati recrutorului personalitatea dvs.

Asigurati-va ca includeti programele software pe care le cunoasteti, cursurile pe care le-ati urmat si lucrarile comisiei. Daca faci voluntariat in comunitatea ta, include si asta. Nu stii niciodata ce va face diferenta pentru cineva care va scaneaza CV-ul.

Fa-o perfecta

Indiferent de cate ori ne uitam peste munca noastra, este usor sa avem greseli de ortografie si greseli gramaticale. Folositi metode de incredere pentru a va verifica de doua ori CV-ul pentru erori.

Luati in considerare sa cereti unui prieten sa o revizuiasca – s-ar putea sa fiti surprins de ceea ce gaseste. Sau, obtine

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton