Dacă vrei mobilă de dormitor ieftină și de calitate, îți vom arăta încotro să te îndrepți!

 advertising.ringier
.

Deși termenii „ieftin” și „de calitate” nu sunt tocmai compatibili pentru unii, producătorii de mobilă de dormitor au demonstrat contrariul. Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier elegante, moderne, practice și rezistente, care să nu îți „zdruncine” bugetul, acum le poți achiziționa fără nicio problemă. 

Colecțiile actuale pun accentul pe asigurarea celui mai bun confort, în limita unor costuri deosebit de accesibile și avantajoase pentru toți cumpărătorii. Fie că vrei să îți reamenajezi locuința, fie că te muți într-o casă nouă, seturile pentru dormitor te vor ajuta să reîmprospătezi aerul camerei în care dormi și să îi oferi un aspect modern și elegant. Având prețurile de partea ta, nimic nu îți mai poate sta în cale pentru a realiza amenajarea pe care ți-o dorești. 

Design axat pe confort și spațiu cât mai larg

Modelele de mobila dormitor propuse de producători sunt realizate respectând tendințele moderne ale designului interior. Liniile generale pun accent pe spațialitate și pe crearea unui mediu de locuit care să nu fie încărcat cu piese de mobilier inutile. 

Studiile de specialitate care stau la baza conceptului minimalist au arătat clar că schemele de amenajare simple, care nu aglomerează încăperile, au un impact mult mai benefic asupra utilizatorilor, starea lor de bine fiind evident îmbunătățită. Urmărind îndeaproape concluziile acestor studii, au fost realizate numeroase combinații splendide între piesele de mobilier de bază care nu trebuie să lipsească din niciun dormitor. 

În ideea de a respecta cerințele predominante primite din partea cumpărătorilor, producătorii au venit cu propuneri de decorare dintre cele mai diverse, putând amenaja cu orice set de mobilă de dormitor un spațiu perfect pentru odihnă. În stil clasic sau modern, vei putea crea o mică „oază” de relaxare, chiar în casa ta, unde te vei putea retrage mereu după o zi încărcată. 

Ieftine și de calitate? Da, seturile moderne au acest avantaj!

Seturile de la 2100 lei la 4500 lei sunt printre cele mai vizate! Îți dorești un mobilier ieftin confecționat din pal, prin care să induci senzația de deschidere, luminozitate și confort? Atunci îndreaptă-ți atenția spre modelele sonoma, care cuprind un pat, o comodă, o noptieră și un dressing! Nuanța versatilă nu te va pune în dificultate când va trebui să armonizezi mobilierul cumpărat cu draperiile, covoarele sau celelalte piese decorative din cameră, ba mai mult, fiind o nuanță care imită lemnul va fi și foarte ușor de întreținut. 

Cu o sumă avantajoasă poți avea, de asemenea, și un dormitor cu pat, 2 noptiere, dulap, comodă și oglindă, la care să beneficiezi și de un cadou foarte util, precum o somieră și o saltea cu dimensiunea de 180×200 cm. Un set mobilă de dormitor matrimonial este o alegere excelentă pentru a amenaja o cameră splendidă pentru tine și persoana care îți stă alături în viața de cuplu. Apelând la combinații cromatice de efect poți crea un spațiu intim și prietenos, de care să te bucuri de fiecare dată.     

Dacă îți plac combinațiile lucioase de alb – negru, poți opta și pentru acestea! Ansamblurile alcătuite din pat cu saltea inclusă și somieră, dulap cu oglinzi fixate pe exteriorul ușilor, 2 noptiere și comodă cu oglindă sunt o investiție excelentă! Finisajele impecabile, materialele de calitate și compartimentările practice sunt elemente de care trebuie să profiți! 

Cu o sumă relativ mică de bani poți achiziționa o mobilă dormitor în trend, utilă și foarte aspectuoasă, care să răspundă perfect nevoilor tale de amenajare și confort. Consultă colecțiile producătorilor și alege modelul cel mai potrivit pentru tine și familia ta!     

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton