Daruri fermecate de la Hogwarts: 5 idei de cadouri inspirate de lumea lui Harry Potter

 advertising.ringier
.

Începe această călătorie inițiatică ghidat de patronus-ul tău ocrotitor și deschide-ți inima de copil pentru a putea intra într-o dimensiune cu totul diferită de cea mundană, cea în care magia, miracolele și posibilitățile sunt nemărginite acelora care cred în puterea „lumos-ului' vrăjitoresc. Părăsind bătrâna Londră și intrând în portalul localizat pe peronul 9 ¾ din Kings Cross, Harry, Hermione, Ron și amicii săi sunt dornici să îți fie ghizi pentru o zi în tărâmul fictiv Hogwarts. Astfel, fără niciun impediment care să te rețină din efectuarea unei deplasări imaginare pline de aventură, suspans și camaraderie, pregătește-ți notițele de la cursurile profesorilor Dumbledore și Snape și rostește primele cuvinte ale unei vrăji special menite să te ajute să îți binedispui amicul sau cea mai bună prietenă potterhead ori să-ți îndeplinești propriile dorințele prin achiziționarea unor suveniruri cadou ingenioase! 

Descoperă cele mai frumoase și creative atenții aprobate de trioul magic Hermione, Harry și Ron:

  1. O ediție de carte ilustrată „Harry Potter'

Cu peste 600 de milioane de copii vândute la nivel mondial și traduse în 85 de limbi, franciza de cărți „Harry Potter' scrisă de autoarea britanică J. K. Rowling este pe bună dreptate una dintre cele mai de succes opere ale secolului XX-XXI. Spre exemplu, în anul 2021 prima ediție „Harry Potter and the Philosophers Stone' a fost vândută pentru 471 de mii de dolari unui fan norocos! Farmecul stilului de ilustrare al coperților cărților publicate la cumpăna anilor ‘90-2000 trezesc sentimente de nostalgie legate de niște timpuri în care bunătatea și magia existau pe pământ. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu ai putea să trăiești bucuriile trecutului în prezent: alege una dintre versiunile superb creionate de artiști precum Jim Kay și redescoperă astfel povestea atemporală a băiețelului care l-a înfruntat pe lordul întunericului încă din pruncie. 

  1. Fulare călduroase selectate de Jobenul Magic

Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw și Hufflepuff sunt cele patru case ale Academiei de magie, farmece și vrăjitorii găzduite în impunătorul castel medieval Hogwarts. Chiar dacă în dimensiunea noastră nu poți avea acces la serviciile de atribuire ale jobenului fermecat, pe site-ul oficial al filmelor și seriei omonime poți descoperi cărei frății aparții prin răspunsul sincer la niște întrebări generale. Iar după aflarea rezultatului, poți să-ți sărbătorești micul succes cu un cadou cu semnificație care se potrivește ținutelor de zi cu zi din sezonul geros și primăvăratic: o eșarfă fină la atingere, confecționată din materiale de înaltă calitate și  decorată cu stema și culorile casei de care aparții. În plus, poți profita de prezența jocului online pentru a afla casa unui apropiat pasionat de Harry Potter și a-i oferi și lui sau ei un cadou unic și plin de semnificație! 

  1. Baghete magice

Indispensabile parcursului educațional al unui tânăr învățăcel magician, vizate pentru autoapărare și deprinderea formulelor fermecate, baghetele sunt acele creații care conferă o notă distinctivă purtătorului lor. Mai mult decât atât, acestea pot fi regăsite și în online pe site-uri specializate în cadouri personalizate și variate oricărui gust, ca infinity.ro. Alege, deci, din modele inspirate de baghetele unor personaje precum Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore sau Draco Malfoy și exersează-ți farmecele magice fără a pune accentul greșit pe silabele nepotrivite, aviz interpretării originale „wingardium leviosa' a lui Ron Weasley!

  1. O mică doză de magie conferită de bijuterii unice 

Bijuteriile potrivite adaugă o notă originală și îmbunătățesc aspectul oricărui look, iar cele inspirate de universul Harry Potter nu sunt exceptate din această ecuație! Optează pentru creații valoroase modelate după aspectul unor obiecte îndrăgite din faimoasele filme: un lănțișor cu un pandantiv sub forma broscoiului de ciocolată, un lanț placat cu argint cu bagheta miniaturală a lui Dumbledore, un pandantiv elegant time-turner (ideal pentru întoarcerea în timp și rescrierea de destine) sau o piesă de colecție valoroasă precum un lanț cu simbolurile tripartite ale „Talismanelor Morții'

  1. Always Hedwig

Îndrăgita înaripată, companion loial și tăcut al lui Harry de-a lungul a șase ani, este evocată asemeni unui simbol al loialității, sacrificiului de sine și curajului. Dăruită cu ocazia celei de-a unsprezecea aniversări a lui Harry de către Hagrid, bufnița polară a substituit rolul unui prieten de vază și și-a ajutat stăpânul în transmiterea corespondenței în diferite colțuri ale domeniului școlii de magie, englezești și chiar și românești! Prin urmare, alege să îți dăruiești ție sau unui fellow potterhead un obiect care să vă amintească de neînfricata Hedwig: un pluș pufos cu un penaj dalb, o agendă sau jurnal cu imaginea ei alături de binecunoscuta scrisoare de la Hogwarts, o cană de ceai, o figurină de acțiune, un ghiozdan pentru perindările zilnice, ornament de brad, semn de carte etc. 

Cu fiecare dar ales cu grijă din universul tânărului vrăjitor Harry Potter, ne apropiem mai mult de magia și farmecul copilăriei. Fie că vei opta pentru volume frumos ilustrate, bijuterii magice sau obiecte ce amintesc de Hedwig, o fărâmă din acea lume fantastică în care visurile devin realitate va fi transpusă realității tale. Așadar, alege bucuria dăruirii unor astfel de cadouri impresionante și lasă lumina și magia să te călăuzească în aventura ta inspirată de personajele nemuritoare ale lui J. K. Rowling!

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton