De ce să optezi pentru telefoane Samsung second hand de vânzare de la Yzzy 

 advertising.ringier
.

Vremurile actuale sunt cam incerte. Auzim peste tot de scumpiri în tot mai multe domenii, multe dintre ele traindu-le pe pielea noastră. Inflația crește pe zi ce trece, iar oamenii încep să facă economii, mai ales că suntem în prag de iarnă.  

Cert este că nu putem renunța la anumite achiziții, fie că vorbim despre electronice, articole vestimentare, auto sau mâncare. Sunt lucruri de care avem nevoie zilnic, însă căutăm magazine unde ni se oferă prețuri mult mai accesibile. Cu toate acestea punem preț și pe calitatea produselor pe care le achiziționăm.

Printre alte lucruri, telefoanele mobile au devenit obiecte indispensabile pentru noi și este lesne de înțeles de ce. Ne ajută să luăm legătura mult mai rapid cu cei dragi, să găsim o informație într-un timp cât mai scurt și așa mai departe. În momentul de față găsim foarte multe modele pe piață, de la branduri de renume. Sunt de asemenea tot mai multe modele noi apărute cu funcții cât mai complexe și interesante, însă prețurile lor sunt destul de piperate. Dacă totuși ai nevoie de un nou telefon, iar bugetul este destul de restrâns, varianta de second hand s-ar putea să îți fie pe plac. Le găsești pe Yzzy.ro, într-un stoc variat de unde poți alege în funcție de bugetul și preferințele tale.

În funcție de brandul pe care îl preferi, aici găsești prețuri accesibile 

Dacă ești în căutarea unor telefoane Samsung second hand de vanzare spre exemplu, vei găsi aici o varietate de modele ce te vor încânta. Desigur că brandurile sunt mult mai multe de unde poți alege. 

Vorbim în primul rând de prețuri mult mai avantajoase comparativ cu cele de pe piață și cumpărând un telefon de aici, ai parte de mult mai multe avantaje. 

Yzzy îți pune la dispoziție varianta de a cumpăra în rate de la TBI Bank. Chiar dacă telefoanele sunt second hand trebuie să știi că vei primi și garanție la produsul pe care îl vei achiziționa. 

În al doilea rând starea telefoanelor este foarte bună. Înainte de a fi puse la vânzare, echipa Yzzy la verifică riguros. În plus, aceștia nu acceptă telefoanele care au fost declarate furate sau care au risc ridicat de blocare. Acest lucru îl poți verifica chiar tu cu ajutorului IMEI-ului, deci chiar nu ai de ce să îți faci griji. 

Nu în ultimul rând cu Yzzy ai posibilitatea de a-ți vinde telefonul pe care îl deții. Vei economisi timp prețios fără a-l posta pe alte site-uri de vânzări unde aștepți un posibil cumpărător. Aici tot ce trebuie să faci este să completezi un formular din pagină și să răspunzi la câteva întrebări cu privire la telefon. În scurt timp, vei primi o estimare de preț. Dacă accepți, nu mai trebuie decât să trimiți telefonul împachetat corespunzător prin curier, iar banii îi poți primi instant pe card. 

Așadar, învață să economisești inteligent și bucură-te de avantaje și serviciile pe care ți le oferă Yzzy. 

Date de contact:

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton