Depășește problemele financiare ale companiei tale prin soluția de finanțare potrivită

 advertising.ringier
.

Este esențial pentru orice companie să dispună de o strategie solidă de administrare a veniturilor și cheltuielilor pentru a depăși cu succes provocările cu care se confruntă. Planificarea pe termen lung și o gestionare prudentă te pot ajuta să anticipezi și să gestionezi situațiile de criză înainte de a afecta funcționarea afacerii tale. Cu o linie de credit IMM oferită de Omnicredit, poți răspunde eficient la necesitățile financiare ale afacerii tale!

Omnicredit, lider în domeniul fintech de microfinanțare din România, propune soluții financiare personalizate pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici. Oferind trei tipuri de servicii financiare, fie individual, fie într-un pachet integrat, Omnicredit asigură un cadru economic excelent pentru clienții săi.

Factoring

Această metodă de finanțare ajută companiile care emit facturi pentru serviciile prestate să nu mai aștepte până la 120 de zile pentru încasarea sumelor datorate. Omnicredit facilitează acest proces prin achiziționarea facturilor emise, virând imediat suma necesară în contul emitentului, în timp ce clienții sunt informați că trebuie să facă plata direct către factor la scadență.

Scontare

Acest serviciu funcționează similar cu factoringul, sprijinind companiile ce utilizează instrumente de plată precum biletele la ordin sau CEC-urile pentru a obține rapid lichiditățile necesare, eliminând întârzierile cauzate de procedurile birocratice. Omnicredit transferă suma corespunzătoare în contul afacerii, iar clienții sunt avizați că la scadență trebuie să achite într-un alt cont furnizat.

Micro-creditare pentru firme

Special concepute pentru companiile ce caută stabilitate și sprijin în gestionarea plăților curente sau în dezvoltarea afacerii, micro-creditele sunt o opțiune accesibilă. Firmele care au avut activitate în ultimele trei luni pot obține rapid și 100% online capitalul necesar pentru investiții sau cheltuieli diverse, garantând acoperirea tuturor nevoilor de business. Suma accesibilă variază între 500 și 250.000 de lei, cu o durată de rambursare de până la 12 luni, perioadă în care companiile pot pune în practică inovațiile și beneficia de profiturile generate.

Utilizări diverse pentru creditul oferit de Omnicredit

Decizia de a investi fondurile obținute prin micro-credit de la Omnicredit depinde de specificul și necesitățile fiecărei afaceri, cu scopul principal de a stimula creșterea acesteia. Indiferent dacă fondurile sunt destinate achiziționării de noi active, acoperirii costurilor cu furnizorii, salariile angajaților, utilitățile, chiria, achiziția de echipamente noi, extinderea spațiilor operaționale sau lansarea de noi servicii, Omnicredit facilitează implementarea rapidă și eficientă a planurilor tale de afaceri.

Cine poate apela la soluțiile oferite?

Omnicredit își orientează serviciile predominant către microîntreprinderi și întreprinderi mici, care necesită un impuls financiar pentru a se menține pe o piață competitivă. Condiția principală pentru a beneficia de aceste servicii este ca afacerea să fi fost activă economic în ultimele trei luni. Procesul de aplicare pentru finanțare este extrem de simplu și rapid: se completează o cerere online pe platforma Omnicredit cu detaliile companiei, care ulterior este evaluată pentru a determina acordarea finanțării. Dacă cererea este aprobată, fondurile solicitate vor fi transferate rapid în contul tău, permițându-ți să le folosești imediat.

Cu alte cuvinte, orice firmă are acces la o soluție financiară excelentă, care facilitează creșterea acestora pe piețele competitive. Omnicredit sprijină afacerile pentru a-și putea gestiona eficient cheltuielile, să investească în dezvoltare și să își îmbunătățească operațiunile. Procedura simplă și rapidă de aplicare online permite accesul imediat la resursele financiare necesare, transformând Omnicredit într-un partener de încredere pentru succesul oricărei afaceri mici sau microîntreprinderi.

Profită de oportunitatea de finanțare complet online și exploatează avantajele oferite de Omnicredit pentru a-ți dezvolta afacerea! Acum este mai simplu ca niciodată să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, fără griji din punct de vedere financiar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton