Deschiderea anului în piața de servicii medicale din București | SOFIMAR, un nou centru medical de top, inaugurat în prezența unora dintre cele mai cunoscute vedete

 advertising.ringier
.

Sănătatea este mereu un subiect de discuție printre personalitățile autohtone, iar deschiderea unuia dintre cele mai moderne centre medicale inaugurate în acest an în București le-a oferit vedetelor din showbiz ocazia de a sta de vorbă cu medicii despre ce pot să facă pentru a preveni problemele de sănătate și pentru a se menține în formă.

Evenimentul de deschidere, prezentat de Cosmina Păsărin, a cuprins un tur complet al unității medicale situate în Sectorul 2 al Capitalei, pe Strada Justinian, nr. 3. Gazda serii și coordonatorii clinicii le-au pus la dispoziție invitaților întreaga unitate medicală pentru a vedea cele mai noi tehnologii din domeniu. Anisia Gafton, Roxana Nemeș, Sensy, Adina Halas, AMME, Roxana Niculae, Cristina Dorobanțu, Carmina Teiceanu Vârciu, Roxana Nestian, Cuza și Răzvan Popescu s-au aflat printre cei care au primit informații prețioase chiar de la echipa medicală. Tineri și fără probleme de sănătate majore, ei au vrut să afle cât mai multe despre tipurile de consultații, analize medicale și investigații disponibile în clinică și despre ce au de făcut astfel încât să prevină cele mai frecvente afecțiuni, prin pachete de screening eficiente și complete.

Carmen Brumă, Deea Codrea și Daniela Gyorfi, personalități care pe tot parcursul anului au îmbinat cu succes statutul de vedetă și rolul de mamă au primit recomandări prețioase de la cei mai buni specialiști în diagnosticarea și tratarea celor mici. Noul centru medical pune la dispoziția pacienților peste 20 de specialități medicale și o gamă largă de servicii pentru pacienți de toate vârstele, printre care dermatologie pediatrică, ORL pentru copii, oftalmologie pediatrică, endocrinologie și ecografie abdominală la copii, o investigație realizată de foarte puțini specialiști, la nivel național. Unul dintre punctele forte ale centrului este cardiologia pediatrică, disponibilă pentru copii mai mari de 10 ani.

Reprezentanții SOFIMAR pregătesc o extindere rapidă a portofoliului respectând totodată promisiunea făcută pacienților încă din prima zi – „Alături de tine pentru sănătate' – prin costuri reduse și un portofoliu larg de servicii medicale oferite gratuit, prin contract cu Casa de Asigurări, dintre care menționăm serviciile de urologie, obstetrică-ginecologie, neurologie, gastroenterologie, dermatovenerologie, endocrinologie, chirurgie generală și psihologie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton