Descoperă 5 idei pentru a-ți accesoriza ținutele

 advertising.ringier
.

Orice ținută aparent banală poate fi transformată într-una de efect, dacă este accesorizată corespunzător. În lumea modei, posibilitățile sunt nenumărate, iar creativitatea este în toi. Prin urmare, îți propunem 5 idei de accesorii și trucuri pe care le poți folosi pentru a crea ținute șic, potrivite în numeroase contexte.

1. Poartă bijuterii care îți pun în evidență personalitatea

Bijuteriile sunt o alegere perfectă pentru a accesoriza o ținută și pentru a-ți pune în valoare feminitatea. În funcție de preferințele personale, poți alege bijuterii discrete și finuțe sau poți opta pentru bijuterii cu pietre prețioase precum diamantele.

De pildă, la Teilor poți găsi o colecție variată de bijuterii, atât din aur galben, cât și din aur alb. În funcție de ocazie, poți alege să porți diferite tipuri de bijuterii, astfel încât să ai accesorii care să-ți completeze orice ținută și să-ți scoată în evidență trăsăturile și feminitatea.

2. Pune-ți în evidență talia folosind curele

Deși în ziua de azi multe persoane optează pentru articole vestimentare oversized, o ținută în care îți evidențiezi talia conferă o notă de feminitate, gingășie și delicatețe. Pentru a obține un astfel de look, poți folosi curele din piele, în diverse culori și dimensiuni. Indiferent dacă vrei să-ți evidențiezi talia în momentele în care porți rochii, pantaloni cu talie înaltă, o fustă sau orice alt articol vestimentar, cu ajutorul unei curele poți obține efectul dorit.

3. Alege ochelari de soare care să-ți completeze lookul

Ochelarii de soare reprezintă o alegere inspirată pentru a completa orice ținută. Poți alege o pereche de ochelari cu ramă rotundă, pătrată sau alungită, în funcție de forma feței tale și de modelul care te avantajează. Ochelarii de soare pot fi purtați cu succes și primăvara sau toamna, iar aceștia au atât rolul de a completa ținuta vizual, cât și de a te proteja de razele soarelui, indiferent dacă este vară sau nu.

4. Folosește eșarfele cât mai creativ

O altă modalitate de a-ți accesoriza ținuta este prin purtarea unei eșarfe. Acest articol este unul destul de versatil, care poate fi purtat atât în stilul clasic, legat la gât, cât și în alte moduri.

De pildă, îți poți prinde părul într-o coadă lejeră cu ajutorul unei eșarfe care să mascheze elasticul de păr și să confere o notă elegantă coafurii tale. Totodată, poți purta eșarfa pe post de bentiță. O altă idee inedită este aceea de a înfășura eșarfa de-a lungul mânerului genții tale. Astfel, poți obține un look deosebit, iar geanta ta va căpăta o nouă înfățișare.

5. Nu uita de genți și pălării

Geanta este un accesoriu nelipsit din garderoba oricărei femei. Poți purta numeroase tipuri de genți, în diverse culori, dimensiuni sau modele. Dacă preferi stilul sport, poți opta pentru un rucsac casual, cu suficient spațiu pentru depozitare. În schimb, dacă îți place să porți ținute mai elegante, poți alege o geantă în același stil, pentru a avea un look complet.

De asemenea, pălăriile pot fi o alegere ideală pentru a scoate din anonimat o ținută, fiind articole vestimentare feminine, care exprimă delicatețe și eleganță. În timpul verii, poți purta pălării din paie, care se potrivesc de minune cu rochiile cu motive florale sau în culori vesele. Pe de altă parte, dacă vrei să porți pălării în anotimpul rece, poți opta pentru o pălărie de stofă într-o culoare închisă sau neutră, pe care s-o porți cu un palton și cu o pereche de cizme sau botine elegante.

Iar ultimul lucru, care este și cel mai important, este atitudinea ta. Fii încrezătoare, zâmbește și începe-ți ziua cu o atitudine pozitivă, iar asta se va reflecta asupra ta și a ținutei tale. Cu atitudinea potrivită, poți face ca orice ținută să strălucească și să îți pună în valoare frumusețea.
Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton