Descoperă pasiunea pentru modă prin „The Wardrobe Project” by Băneasa Shopping City

 advertising.ringier
.

Noile colecții primăvară – vară aduc cu ele o explozie de culori, texturi și stiluri noi. Pentru a te asigura că garderoba ta reflectă esența acestui sezon plin de pasiune, te invităm să descoperi „The Wardrobe Project' by Băneasa Shopping City.

 „The Wardrobe Project' este un proiect inovator ce reunește pasionații de modă și care, prin cunoștințele experților în domeniu,  îi ghidează spre descoperirea stilului personal, în concordanță cu cele mai noi tendințe în sezonul primăvară – vară ’24. În perioada 21 – 31 martie, Băneasa Shopping City devine epicentrul eleganței și inspirației, oferindu-ți oportunitatea de a-ți completa garderoba cu piese trendy și de a participa la evenimente captivante.

Te așteaptă 10 zile pline de experiențe inspiraționale în cadrul „The Wardrobe Project' la Băneasa Shopping City. Misiunea acestui proiect este aceea de a oferi inspirație și de a susține pasiunea pentru modă, reprezentând o invitație deschisă la o mai bună cunoaștere de sine și o mai bună înțelegere a stilului personal prin: 

  • Sesiuni interactive de styling și workshopuri susținute de experții în domeniu și pasionații de modă, care nu numai că te vor ajuta să-ți descoperi și dezvolți stilul personal, dar îți vor oferi și sfaturi valoroase pentru a integra cu ușurință fiecare piesă în garderoba ta. Vei explora un spațiu dedicat exclusiv sesiunilor de styling, unde vei primi sfaturi și soluții personalizate pentru a-ți construi un look remarcabil. 
  • Tombole cu premii fabuloase și discounturi speciale la magazinele partenere, pentru a-ți îmbogăți garderoba cu articole din noua colecție. Sesiuni personalizate de styling și personal shoppers care te vor ghida în crearea de outfituri fresh și timeless, perfecte pentru orice ocazie.
  • Fashion talks și inspirație de la experți în materie de fashion și styling. Fii parte din evenimentele speciale derulate în cadrul proiectului, unde vei avea acces  la interacțiuni directe cu creatori de conținut din zona fashion și stiliști cunoscuți care îți vor oferi acces la cunoștințele lor pentru ca sesiunile tale de shopping să se transforme în adevărate vânători de comori.  

Pentru că stilul tău este o formă de exprimare a personalității tale, „The Wardrobe Project' îți pune la dispoziție un spațiu special amenajat, la parterul complexului comercial, între magazinul COS și Sport Couture, cât și instrumentele necesare pentru a-ți contura un look autentic. Fii parte dintr-o comunitate pasionată de modă și bucură-te de experiențe memorabile în Băneasa Shopping City. 

Pentru mai multe detalii și informații despre cum poți să participi la sesiunile de styling, vizitează site-ul oficial https://baneasa.ro/ro și urmărește contul de Instagram Băneasa Shopping City. Descoperă pasiunea în fashion prin noua colecție primăvară – vară ’24, la „The Wardrobe Project'!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton