Descoperă refugiul tău personal de relaxare la Lotus Premium SPA - centru SPA de excepție în București

 advertising.ringier
.

Sezonul rece aduce cu sine nu doar o atmosferă îmbietoare, dar și provocări pentru starea noastră de bine și sănătatea pielii. Iată ca în mijlocul vremii reci și a zilelor scurte, există un loc special în care îți poți regăsi echilibrul și poți găsi alinare pentru trup și suflet. Știi unde? Într-un centru spa Bucuresti. 

Fie că simți nevoia să scapi de tensiunea acumulată în mușchi sau să îți protejezi pielea de vremea aspră a iernii, centrul nostru spa a fost creat special pentru a-ți oferi o experiență reconfortantă și revitalizantă. În timpul acestui sezon, devine un sanctuar călduros, unde te poți bucura de tratamente adaptate nevoilor tale în această perioadă.

Cu siguranță, fiecare dintre noi are capacitatea de a crea acea magie specială în viața noastră, acel moment de liniște și bucurie care ne reîncarcă bateriile și ne aduce echilibrul. Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ni le putem oferi este să ne acordăm un moment de răsfăț și relaxare într-un centru spa.

Momentul acordat nouă într-un centru spa devine un răgaz prețios pentru a ne conecta cu propriul sine, pentru a ne acorda atenția și îngrijirea pe care o merităm. Aici, într-o atmosferă caldă și liniștită, putem să ne reechilibrăm mintea, corpul și spiritul.

Astfel de momente de liniște și bucurie sunt esențiale pentru a ne regăsi armonia interioară și pentru a ne simți revigorați și revitalizați. Este o modalitate minunată de a ne îngriji și a ne aduce aminte că avem puterea de a ne oferi nouă înșine acea magie a relaxării și regenerării.

Iată ce poți face la Lotus Premium Spa în sezonul rece

Pentru că tot decembrie este luna cadourilor, poți oferi cuiva drag sau chiar ție un cadou de excepție. Alege tratamente personalizate pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de spirit și a te întoarce în esența relaxării depline, precum:

  • Masaj de relaxare sau terapeutic

Vrei să scapi de stresul și anxietatea din viața ta agitată? Vrei să ai un corp relaxat, sănătos și energizat? Vrei să te conectezi mai profund la tine?

Atunci, alege să ai parte de un masaj relaxant sau de unul terapeutic în mod constant apelând la un abonament masaj la Lotus Premium Spa București.

Cu oricare abonamentul de masaj, vei avea acces la o varietate de terapii de masaj și surprize, special concepute pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și sănătatea fizică atât ție cât și a celor dragi ție.

  • Masaj de cuplu

Cauți o experiență de neuitat alături de jumătatea ta? Ai nevoie să te relaxezi și să te reconectezi cu partenerul tău într-un mod nou și fascinant? O soluție perfectă pentru tine este masajul în cuplu oferit de Lotus Spa din București.

Poți opta pentru diferite tipuri de masaj precum cel Holistic Therapeutic care ajută inclusiv la eliberarea de tensiune și contracturi musculare, Delicious Duet, un masaj deosebit de relaxare a corpului și a minții pe paturi extrem de confortabile, Peaceful Escape, un masaj care combină mai multe tehnici din întreaga lume reechilibrându-vă în totalitate corpul mintea și sufletul.

Aceste pachete de masaj sunt concepute special pentru cupluri și includ servirea unei sampanii în doi la finalul terapiei, care va completa experiența voastră de relaxare și va adăuga o notă specială de romantism.

  • Ritualuri si tratamente Spa

  Pielea noastră suferă în mod deosebit în timpul sezonului rece. De aceea, la Lotus SPA, centru spa Bucuresti, ai parte de tratamente personalizate de hidratare și îngrijire pentru a-ți proteja pielea de efectele negative ale vremii aspre. 

Ți-ar plăcea să te relaxezi în timp ce pielea ta devine mai hidratată, mai strălucitoare și mai catifelată?

          Imaginează-ți cum gândul te poartă spre tărâmuri necunoscute, misterioase, în timp ce ești învăluită într-un strat de miere sau ciocolată! Imaginează-ți că în tot acest timp mintea, trupul și sufletul tău se relaxează deplin. Sună bine?

        Poți simți toate acestea alegând un pachet de tratamente spa sau doar un anumit tratament care te va relaxa, va lăsa stresul în urmă și îți va oferi o piele mai frumoasă ca niciodată și o stare fabuloasă de bine.

  •  Tratamente faciale profesionale pentru doamne, domni și adolescenți

O oază radiantă de frumusețe este rezultatul unei îngrijiri periodice a pielii, ce nu se rezumă doar la ritualul zilnic pe care aproape cu siguranță îl practici deja.

Îngrijirea pielii nu este un lux, ci o necesitate esențială pentru ca pielea noastră să strălucească, să fie sănătoasă și catifelată. 

Pentru a obține aceste rezultate, este important să incluzi în rutina ta de îngrijire produse de calitate, dar la fel de importantă este și atenția oferită de specialiști experimentați în cadrul tratamentelor faciale profesionale.

La Lotus SPA de beauty și wellness, te invităm să descoperi oportunitatea de a beneficia de tratamente și proceduri faciale la prețuri avantajoase, folosind aparatură de ultimă generație, pentru a menține pielea ta frumoasă și sănătoasă.

Descoperă în oaza noastră de înfrumusețare și relaxare, tratamentele care îți vor îmbunătăți starea de spirit și încrederea în tine, oferindu-ți o experiență de răsfăț și îngrijire dedicată pielii tale.

Iată o lista de tratamente pe care le poți alege din gama variată: tratament de întreținere (Expres), tratament antiage, tratament de rejuvenare facială, tratament de întinerire cu mezoterapie virtuală, acne facial, tratament facial de hidratare, brightening facial, tratament pentru cuperoză, lotus deluxe facial treatment, tratament de microneedling (Dermapen). 

Așadar, tu ce alegi din următoarea listă? 

  • Descoperă epilarea definitivă

Obține o piele netedă și catifelată în doar câteva săptămâni și pregătește-te din timp pentru sărbători.

Epilarea cu laser a fost deja testată de milioane de femei cu rezultate extraordinare. Însă laserele sunt de mai multe feluri, fiecare cu eficiența sa. De ani buni de zile laserul cu diodă are cele mai bune rezultate, fiind mai eficient în tratamentul de epilare definitivă și mai delicat în raport cu pielea.

 Iar centru Lotus SPA îți oferă acest lucru.

  • Remodelare corporală

Dacă vrei să îți transformi corpul într-unul mai armonios și mai bine conturat, atunci remodelarea corporală este soluția perfectă pentru tine! 

Cu ajutorul tehnicilor moderne și a echipamentelor de ultimă generație, putem să îți oferim un program de remodelare corporală personalizat, care să îți ajute să obții silueta pe care o dorești și să scapi de celulita care nu-ți dă pace și te frustrează atât de mult.

  • Alege un ritual in hammam sau o sesiune la sauna finlandeză

Combinând beneficiile căldurii, aburului și a produselor naturale de înfrumusețare, hamamul devine un loc de relaxare și purificare ce vă ajută să vă deconectați profund și să vă purificați corpul. Poți alege ritualul potrivit pentru tine din gama variată oferită de centru Lotus SPA.

Se apropie momentul când trebuie să pui celor dragi cadouri sub brad. Te-ai întrebat vreodată cum poți să faci un cadou cu adevărat special și memorabil? Alege un voucher spa cadou în București la Lotus Premium SPA.

Cine nu iubește relaxarea, nu-i așa? Fie că este vorba despre o femeie sau un bărbat, un astfel de cadou  va oferi o experiență minunată și relaxantă, care va fi apreciată de oricine.

De la terapii corporale la tratamente faciale, pachetele noastre cadou sunt concepute pentru a se încadra în anumite praguri valorice și pentru a răspunde nevoilor specifice ale beneficiarului pe care vrei să îl răsfeți cu un astfel de cadou. 

Prin urmare, în perioada iernii, un centru SPA devine un partener esențial pentru menținerea stării de sănătate și a bunăstării generale. Este locul în care poți găsi nu doar o căldură plăcută, ci și tratamente care să îți ofere confort, relaxare și îngrijirea necesară în acest sezon.

 Te așteptăm în universul relaxării și frumuseții! Este momentul tău! Meriți să te bucuri de cele mai relaxante clipe! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton