Despre femei puternice, cu Ramona Olaru

 advertising.ringier
.

Ce îi face ziua mai bună Ramonei Olaru? Chiar ea însăși, pentru că energia debordantă și firea ei pozitivă o ajută mereu să găsească motivație în tot ceea ce face. 

Am stat de vorbă cu Ramona Olaru în pauza dintre filmările din agenda ei. Am povestit despre cele mai recente proiecte în care este implicată, ne-am notat ponturi despre cum să găsești împlinire în lucruri obișnuite, dar și cum poți găsi inspirație în femeile din jurul tău.

  1. Crezi despre tine că ești o femeie puternică?

Da, cu siguranță! Aceasta este firea mea! Am încredere în mine și nu m-am lăsat niciodată descurajată de critici sau eșecuri. Întotdeauna le-am privit ca fiind niște ocazii să îmbunătățesc anumite aspecte la mine. 

Mereu mă întreabă lumea de unde am energia să duc o viață așa activă și adevărul este că nu mi-am ascuns niciodată vulnerabilitățile, ba chiar le-am acceptat și le-am gestionat într-un mod responsabil. Am lucrat eu cu mine să fiu așa, dar, uneori, cred că am avut și un pic de noroc. 

  1. Când te-ai simțit ultima oară norocoasă?

Ultima dată m-am simțit norocoasă în momentul în care am realizat că, după mulți ani de când am plecat de acasă, am reușit să nu mă mai simt străină în București. Mi-am făcut aici propria mea viață, din resurse proprii, o viață pe care am libertatea să aleg în fiecare zi cum să mi-o trăiesc. A fost în egală măsură un moment de recunoștință, care mi-a confirmat că nimic nu este imposibil atunci când ești determinat să îți urmezi visurile.

  1. Recent ai filmat show-ul Lucky Ladies Mode ON. Ce ai aflat de la filmări?

M-am întâlnit cu muuuulte femei puternice pentru show-ul Lucky Ladies Mode ON, despre care am aflat lucruri pe care nici eu nu le știam – deși cu multe mă cunoșteam de dinaintea acestei serii. Fiecare are o poveste unică și o perspectivă diferită asupra vieții și carierei lor și mi-am dat seama că, atunci când ai deschiderea să asculți pe bune oamenii din jurul tău, poți să-ți schimbi în bine perspectiva asupra lucrurilor și poți găsi inspirație pe care să o aplici în lucrurile care te preocupă pe tine.  

Am descoperit în seria asta 8 feluri diferite de a privi succesul și împlinirea. A fost o experiență extraordinară să le ascult poveștile și să creez această comunitate.

Consider că toate invitatele mele sunt o sursă de inspirație pentru multe femei din România, așa că abia astept să urmăriți episoadele show-ului!

  1. În viața de zi cu zi, ce femei te inspiră? 

Aproape în fiecare zi întâlnesc o diversitate de oameni, dar de departe interacțiunile astea zilnice cu femeile din viața mea îmi demonstrează că energia poate fi găsită în cele mai neașteptate locuri. 

Dintre toate exemplele de inspirație din viața de zi cu zi, însă, prietenele mele sunt cu siguranță cele mai mari surse de motivare și încurajare – ele îmi dau cea mai mare putere și inspirație. Și cele mai bune sfaturi. 

  1. Ce mesaj ai avea pentru femeile care ne citesc? 

Să creadă în ele și în forțele proprii. Din experiența mea, le sfătuiesc pe toate femeile să nu renunțe până nu găsesc formula ideală de echilibru în viața lor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton