Detalii funcționale și estetice pentru băi și bucătării deosebite

 advertising.ringier
.

Fiecare spațiu din locuința ta trebuie să fie creat astfel încât să te reprezinte. Design-ul, stilul și nuanțele alese sunt cele care îți vor oferi pe viitor confortul și plăcerea de a petrece timp în propria locuință. Ajungem de multe ori să ne dorim să evadăm din casă, iar acest lucru se întâmplă doar pentru că nu ne-am creat mediul în care corpul nostru să se simtă relaxat, plăcut.

Dormitoarele, băile, bucătăria au nevoie de detalii care să îmbine estetica cu funcționalitatea. Te poți bucura de un decor armonios, modern în același timp în care folosești spațiul într-un mod cât mai eficient. Pentru fiecare spațiu există anumite detalii de care te poți folosi pentru a crea mediul ideal pentru tine și familia ta.

Rafinament funcțional și estetic

Aspectele ce țin de funcționalitatea unui spațiu sunt mult mai cunoscute față de cele estetice. Există un număr mai mare de persoane care urmăresc funcționalitatea și mai puțin frumosul. Însă, nu mulți știu că acestea pot fi îmbinate cu succes în orice circumstanță. De la gresie și faianță București, sau orașul unde te afli, și până la sistemele de iluminat, toate detaliile sunt importante pentru a crea confortul dorit în propria locuință.

Iată câteva aspecte de care să ții cont pentru a puncta cele mai importante detalii pentru băi și bucătării:

  1. Electrocasnicele integrate

În bucătărie, un loc care prin definiție este încărcat, trebuie să alegi piesele de mobilier și elemente care să te ajute să obții cel mai aerisit spațiu posibil. Electrocasnicele integrate sunt soluția pe care o abordează din ce în ce mai multe persoane pentru a salva spațiu. Frigiderul, spre exemplu, poate fi încorporat în mobilierul de bucătărie, iar pentru cuptorul cu microunde poți găsi o variantă suspendată.

  1. Sistemele de iluminat

Eficiența sistemelor nu se măsoară doar în calitatea luminii sau durata de viață. Cu noile tehnologii avansate, poți crea o ambianță placută prin intermediul benzilor LED sau a spoturilor luminoase. Pentru un mediu estetic, care să inspire armonie, tipul de iluminare ales are o mare importanță.

  1. Mobilierul

Atât pentru funcționalitate, cât și în ceea ce privește estetica, mobilierul ales este un element definitoriu. De la stil, nuanță, compartimentare, toate acestea vor avea un impact vizual în momentul în care vor fi puse cap la cap. Alege piesele de mobilier care să îți faciliteze depozitarea mai multor obiecte, precum și accesul rapid la acestea.

  1. Chiuvetele și dușul

Timpul și utilizarea constantă a chiuvetelor din baie sau bucătărie pot altera estetica acestora. Este recomandat să investești în aceste elemente pentru a te putea bucura de funcționalitate și aspect plăcut pentru o perioadă lungă.

Perfecțiunea detaliilor

Ideea de a fi perfecționist nu a fost niciodată privită mai bine decât în cazul design-ului interior. Fiecare obiect de decor sau piesă de mobilier trebuie studiată în amănunt înainte de a decide dacă este ceea ce ai nevoie pentru locuința ta.

În ceea ce privește bucătăria, spre exemplu, blaturile și finisajele sunt un detaliu pe care ar trebui să îl analizezi bine pentru a fi considerat perfect. Alege blaturi din granit, cuarț sau alte materiale recunoscute pentru rezistența lor în fața căldurii sau a zgârieturilor.

Piesele mici pot face diferența atunci când nu sunt alese conform stilului pe care l-ai abordat. În acest sens, specialiștii le recomandă celor care doresc detalii perfecte în locuință să se axeze inclusiv pe mânere și accesorii minimaliste. Dacă ai posibilitatea să personalizezi o piese de mobilier, nu ezita să face modificările necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Picioarele pieselor de mobilier de mari dimensiuni, precum colțarele sau canapelele sunt alte detalii fine la care trebuie să fii atent. Asigură-te că vei crea o armonie între acestea și celelalte elemente de mici dimensiuni atașate pieselor de mobilier din cameră. 

Articol susținut de Nativoshop.ro – Showroom produse premium de gresie, parchet și finisje în București

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton