Diana Munteanu - Lucky Lady Mode ON

 advertising.ringier
.

Noul episod din cadrul show-ului Lucky Ladies Mode ON, găzduit de Betano, vine cu o nouă surpriză! De această dată, Ramona Olaru vine cu o altă poveste gata să inspire, în centrul atenției fiind nimeni alta decât îndrăgita ei colegă, Diana Munteanu, care a făcut câteva mărturisiri de-a dreptul surprinzătoare!

În cadrul noului episod al show-ului găzduit de Betano, în scenă intră Diana Munteanu, o femeie inspirațională, care nu a ezitat să vorbească deschis despre schimbările surprinzătoare din carieră, dar nu numai. Pentru început, nu e un secret pentru nimeni că provine dintr-o familie de muzicieni, astfel că, la un moment dat, chiar și ea a cochetat cu muzica, făcând patru ani de pian, la îndemnul părinților care și-ar fi dorit ca ea să continue pe acest drum, numai că nu a fost să fie așa cum au sperat ei. Muzica a făcut parte din viața ei, dar sub o altă formă.

Pentru că nu mi-a plăcut foarte tare, pur și simplu cred că nu am avut un pedagog atât de bun să mă facă să iubesc mai mult pianul. După 4 ani am fost nevoită să renunț', a spus Diana Munteanu, continuând să povestească cum a fost să trăiască într-o casă de muzicieni: „Asta mi-a dezvoltat mai mult gustul pentru cultură mai mult decât aș fi putut să o fac altfel. Dar, una peste alta, e mai bine că nu am făcut muzică'. 

Cum s-a apucat Diana Munteanu să facă sport de performanță: „Am făcut 8 ani de atletism'

După muzică, atenția Dianei s-a îndreptat către sport, practicând sport de performanță o perioadă îndelungată.

„Am făcut 8 ani de atletism. Era o școală foarte bună în Brașov, Școala sportivă. M-am dus, am dat niște probe și la Liceul Sportiv. Așa că, din clasa a V-a până în clasa a XII-a am făcut atltetism, viteză', a mai spus Diana Munteanu, care a ținut și să explice de ce a luat decizia să renunțe, menționând că paleta de opțiuni ce se arăta la orizont nu era chiar variată, ci dimpotrivă.

„Prin clasa a X-a mă gândeam eu că mă dezvolt din punct de vedere muscular diferit și mi se părea mult pentru mine. Plus de asta m-am gândit ce o să fac după, trebuie să dau la Facultatea de Sport, probabil că o să ajung profesor de sport, parcă nu asta îmi propusem eu', a povestit Diana Munteanu, care a luat apoi decizia să dea la actorie. 

Diana Munteanu, despre perioada petrecută la MTV: A fost real un fenomen și mă bucur că am fost parte din el'

Despre anii petrecuți la MTV, Diana Munteanu spune că au fost foarte frumoși, dat fiind că a trăit experiențe de neuitat, inclusiv pe covorul roșu, care i-au rămas întipărite în minte și care și-au spus cuvântul în viața ei profesională.

„Pe lângă faptul că plecam foarte mult și filmam foarte mult în țară, am fost la cinci ediții MTV din străinătate. Să vezi atâția artiști în atâția ani… MTV a fost un fenomen. Pentru perioada aceea, ca și Școala Vedetelor, MTV a fost real un fenomen și mă bucur că am fost parte din el', a subliniat Diana Munteanu.

Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe Diana Munteanu, să aflați cum au reacționat părinții când au auzit că vrea să dea la actorie, ce amintiri are din perioada facultății, dacă o vom mai vedea jucând în viitor, ce face în timpul liber, ce rol joacă acum sportul în viața ei, ce planuri are pentru următorii ani, dar și multe alte povești inspiraționale, găsiți totul aici: https://www.youtube.com/watch?v=6HxDvYWgdKk&rco=1 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton