Diana Stejereanu - Lucky Lady Mode ON

.

Ramona Olaru revine cu un nou episod din cadrul show-ului Lucky Ladies Mode ON, găzduit de Betano. De această dată protagonistă este o altă Lucky Lady inspirațională, Diana Stejereanu, instructor personal de fitness, care a deschis nu doar ușa casei sale, ci și a sufletului său și a vorbit deschis, făcând dezvăluiri neașteptate într-un interviu cu surprize pe măsură.

În noul episod găzduit de Betano, Ramona a pășit pragul casei unei invitate speciale, care îi este și prietenă de altfel și de care o leagă amintiri, pe care le-au și depănat împreună. Însă, pentru început, Diana Stejereanu i-a povestit Ramonei care a fost prima sa amintire legată de sport și cum și-a dat seama că are o pasiune pentru activitățile sportive.

Prima amintire legată de sport ar fi de când eram acasă, în Fetești, căci de acolo sunt. Atunci am încercat să merg pe bicicletă, nu știam, iar strategia mea a fost să urc în vârful dealului și să văd ce se întâmplă. Și mi-a ieșit, după câteva căzături! De acolo am prins pasiunea asta pentru sport, pentru extrem, pentru joculețe, apoi am mers mai departe în cireș, pe cățărări și de aici mi-am dat seama că sunt sportivă' , a povestit Diana Stejeteanu.

Cum a devenit Diana Stejereanu instructor de fitness

Ramona Olaru a fost curioasă să afle cum a făcut tranziția de la pasiune la meserie și a devenit instructor de fitness. Surpriză! Să fi fost mâna destinului sau pură întâmplare, cert e că o decepție în dragoste i-a îndreptat pașii către sala de sport, unde și-a dat seama exact pe ce cale trebuie să meargă. Și se pare că a făcut alegerea potrivită!

La facultate am făcut volei. Întâmplarea a făcut, după ce m-am angajat, să sufăr o decepție. Și am hotărât să mă refugiez la sală, moment în care mi-am dat seama că nu mai puteam să mă concentrez la altceva decât la coregrafia de acolo. Toate gândurile mele dispăreau. Mi-a plăcut atât de tare, încât, după 3 ani de zile, timp în care eram clienta sălii în primul rând, antrenoarea a avut o urgență și a trebuit să plece și mi-a spus să-i țin ora că trebuie să plece. Am ținut ora și în timpul acela mă întrebam de ce nu mă fac eu antrenoare? În ziua aceea am intrat pe internet, am căutat cursurile de antrenor și în sâmbăta respectivă m-am și apucat de curs, am făcut trei luni de zile după care m-am angajat la sala unde mergeam ca și clientă', a dezvăluit Diana.

Ce a realizat Diana Stejereanu după 10 ani de carieră

Întrebată cu privire la un sfat util, pe care nu l-a primit în cariera sa, dar pe care și-ar fi dorit să-l audă încă de la început, însă nu a fost să fie, carismatica Diana spune că și-a dat seama de un lucru foarte important și anume: „un sfat pe care tot eu l-am conștientizat după 10 ani de zile în care am antrenat corpul, trebuia să-mi dau seama că eu trebuie să-mi antrenez întâi mintea, nu corpul. O minte bine setată rezolvă 80% din obiectiv'.

Diana Stejereanu susține că în acești zece ani nu s-a săturat nicio clipă de sport, fiind într-o continuă reinventare. Varietatea din job-ul său, dublată de pasiune o face să nu se plictisească nicicând, ceea ce a fost cu adevărat o surpriză și pentru ea.

„M-a surprins că nu mă satur niciodată de sport, nu mă plictisesc. De fiecare dată parcă e prima oară când fac sport', i-a mai spus ea Ramonei.Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe Diana Stejereanu și să aflați cum convinge pe cineva să facă sport în numai câteva minute, ce conține o cină perfectă din perspectiva unui instructor de fitness, dacă e nevoie de masaj după fiecare antrenament, care e următorul pas pentru cariera ei, ce surpriză a avut pentru Ramona, găsiți totul aici: https://www.youtube.com/watch?v=AQQn4DWle7M

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton