Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatologie în cadrul Dr. Leventer Centre: „Avem cu toții puterea de a salva vieți printr-o simplă privire!“

 advertising.ringier
.

În România, nivelul de cunoștințe și interesul pentru sănătatea pielii sunt îngrijorător de scăzute și acest fapt poate avea consecințe grave, precum diagnosticarea tardivă a cancerului de piele. În acest context, Dr. Leventer Centre, împreună cu Fundația pentru Sănătatea Pielii, a lansat o amplă campanie de informare cu privire la semnele timpurii ale cancerului de piele.

O cercetare derulată în 2022 la nivelul întregii țări de Fundația pentru Sănătatea Pielii arată încă un nivel scăzut de cunoștințe și de interes în rândul românilor în ceea ce privește sănătatea pielii lor.

Însă, avem puterea de a preveni și de a depista la timp această boală, este de părere Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermato-venerologie și fondatoarea unuia dintre centrele de dermato-oncologie importante din România și din Europa de Est. Tocmai de aceea, Dr. Leventer Centre, alături de Fundația pentru Sănătatea Pielii, a inițiat o amplă campanie de informare cu privire la semnele timpurii ale cancerului de piele și importanța solicitării de ajutor medical într-un stadiu incipient.

„Ne uităm în oglindă de câteva ori pe zi și cu toate acestea ignorăm semnalele, atunci când pe pielea noastră apare o schimbare. Cu atât mai mult sunt supuși acestui risc părinții și bunicii noștri, care nu conștientizează că o bubiță care nu se vindecă poate ascunde un cancer de piele. Din fericire, putem fi noi oglinda celor dragi, putem să îi privim cu atenție și să îi trimitem din timp la medic. Tocmai de aceea «Ai puterea să îi salvezi dintr-o privire!» este sloganul campaniei și reprezintă un apel la acțiune pentru fiecare dintre noi. O privire atentă și o solicitare de ajutor medical pot face diferența dintre vindecarea și pierderea vieții. Descoperit la timp, cancerul de piele poate fi tratat!, explică dr. Mihaela Leventer, fondatoarea Dr. Leventer Centre.   

Prevenirea cancerului de piele este esențială și este important să ne informăm și să fim conștienți de semnele timpurii ale cancerului de piele pentru a ne putea proteja și pentru a ne asigura că suntem tratați în timp util. Tocmai de aceea, campania de informare „Ai puterea să îi salvezi dintr-o privire!' își propune să facă o diferență semnificativă în diagnosticarea și tratamentul cancerului de piele. Să fim atenți la semnele timpurii ale acestei boli și să ne asigurăm că îi ajutăm pe cei dragi să primească tratamentul adecvat în timp util.

Avem cu toții puterea de a salva vieți printr-o simplă privire!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton